Då ligger man under 78 kg. =D 
Ställde mig på vågen i morse och då visade den 77,9. =P
Äntligen börjar den röra sig igen!

0 svar på “Yeah!

 1. Linnea säger:

  ja, han får ha några lite tjockare mjukisbyxor och strumpor också, men sen verkar det räcka, den är supervarm den där åkpåsen så har han mer kläder på sig blir det en grillugn istället för en vagn..! :O77 kilo förrestemm, din lyckans smala ost. Är så avundsjuk!

  Svara
 2. Helena säger:

  Härligt! hur mkt har du kvar av graviditetsvikten? Jag har 4 kg kvar ungefär, känns som att amningen gör sitt för jag äter verkligen inte nyttigt haha 🙂

  Svara
 3. jenny säger:

  Hihi, faktiskt så har vi alla tre tjejer bakom den här galan varit på en liknande för ett par år sedan i göteborg men som tyvärr las ner och därför har vi spånat på att göra en i sthlms-området så att det kan locka folk från hela landet.Det är hur mysigt som helst och det blir som en stor familj där man kan prata och utbyta tankar och ideér och toppat med massor av trevliga övveraskningar! Hoppas, hoppas du ska gå!Ser att du kör lite Olga! Jag kombinerar Olgas träning med viktväktarna och vägde 77,8 häromdagen så vi har i princip samma vikt 😉 Mitt mål är att komma ner till 68 kilo till galan …. Vi kanske kan peppa varandra på vägen?Lägger till dig på bloglovin!Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.