– Vilken tid tränar du på dagen? –

Jo då det blev träning igår med! Jag ställde kl på 05:00. Lite segt var det att gå upp men upp kom jag. Jag skyndade mig iväg till L9-fitness och körde 20 min intervall på löpbandet och 10 min på trappmaskinen. Efteråt klämde jag inte lite magträning innan jag skyndade till jobb.

Idag blev det ingen morgonträning utan fokuserade på att sova lite längre. Lite sovmorgon. Till klockan 6! Jag ska nämligen ha ett PT-pass med Magdalena idag så fokus på det istället. Men jag måste säga det här med att träna på morgonen kan jag verkligen rekommendera. Helt underbart är det och man får en sån bra start på dagen. Har jag bara en halvtimme kör jag mest intervallträning eller bara kondition. Gillar bäst att styrketräna lite senare på dagen men det händer ju det med att jag gör det på morgonen. Vilken tid tränar du på dagen och vad tränar du?

4 svar på “– Vilken tid tränar du på dagen? –

 1. FIT by Emma Hå säger:

  Jag tränar vanligtvis löpning på förmiddagen, runt 9, och styrketräning på eftermiddagen, ca 16.00. Det beror på dagens jobb vilket av passen det blir =)

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Låter ungefär som mitt upplägg. Det är härligt att starta dagen med att springa. 🙂 Har du någon vilodag?

   Svara
   1. FIT by Emma Hå säger:

    Nu det det senadte har de flesta dagar blivit vilidagar, men annars brukar jag träna vardagar och ha fullt upp mef annat på helger 🙂

    Svara
    1. ♥ Sojka ♥ säger:

     Hihi ja det kan lätt bli några vilodagar. Just nu är jag inne I ett sånt flow så det blir knappt några vilodagar. 🙂

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.