Utmaningen dag 1

Gick ju inte så bra. 2694 steg nu när jag tog av den för en stund sen. Kommer ju knappast vinna men har kommit på hur jag ska utmana mig själv dessa 2 veckorna och det är att gå mer och mer iaf fär varje dag. Imorgon måste jag upp till 5000 steg!

0 svar på “Utmaningen dag 1

  1. Camilla säger:

    Det kanske är en bra motivationsgrej. Jag väntar på en träningsklocka jag beställt, den kanske har den funktionen.Gällande fisken… Jag tror inte det är någon skillnad på fryst eller färsk fisk gällande tillagningstid. Så länge den frysta fisken har tinat. Jag förstekte inte utan la bara i den i vatten som kokat upp och drog kastrullen från värmen och lät fisken ligga i 3 min. Så otroligt gott. Jag måste säga att det var bra mkt billigare med färsk torsk än vad jag trodde, 119 kr kilot eller nåt.Lycka till om du ska göra det. Jag är sämst på fisk. äter det ca 1 gång varannan månad eller nåt.

    Svara
  2. Fiffi säger:

    Det är ju det som är grejen tycker jag, att utmana sig själv. Går man vanligtvis inte så mycket så kan ju 5000 steg om dagen vara ett bra mål! Kämpa på!! Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.