Träning och middag…

…kan det blir bättre? Ja klart! Ha ha… en son på goding humör är ju helt underbart! Idag blev det 30 minuter på crosstrainern och imorgon blir det styrka.
Idag la jag undan 2 par skor till Isak på Din sko! För dem kommer ha 20% rea så man får ju vara smart. 😉 Ett par nybörjar kängor kan man väl kalla det och ett par fodrade gummistövlar. 🙂 Isak trivdes jätte bra i dem så klart han ska få dem då. Ett har provade först som var en kombi av kängor och stövlar gillade han inte alls. Skit sur blev han ha ha.
Jag vill verkligen tacka för den fina servicen. Damen som jobbar inne på Din skoMobilia gav mig så bra service och man blir ju så glad av det och det gör att man vill komma tillbaka! =D Hon som jag tycker att man kan vänta att lägga dyra pengar tills längre fram när barnen sliter mer på skorna. Visst lite mer kan man lägga på skorna när det blir riktigt kallt med och Isak börjar på dagis men jag avvaktar med dem. Vet ett par som jag vill ha till vinter från Crocs enda kruxet ( haha ) =P ja iaf enda kruxet med dem är ju storleken som finns minst i storlek 23 och Isak har storlek 21/22 nu och vet inte om dem blir för stora och vad jag märkte på Din sko var att vissa skor i storlek 22 var större än vanligt och i såna fall skulle det ju bli för stort.
Oj vad det blev mycket idag. Nu ska jag betala lite räkningar! 🙂 Underbart va? Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Träning och middag…

  1. kunnskapsriktrening säger:

    Hei! Så fin side du har! Deilig å få trent og vært med familien :)Ha en fin dag!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.