Fredagspeppen! Häng med!

fredagspeppen 2014Jag är trött på media och all hysteri kring all träning, bantning och bilder på nätet. Jag är medveten om att jag kommer säga emot mig själv i detta inlägget men jag har inte självkänsla till 100%. Folk kan uppfatta mig väldigt självsäker men det innebär inte att jag inte bär på några inre röster. Det gör vi alla!

Jag skriver om att jag testar olika dieter och älskar och träna. Men håll med att det också kan bli för mycket. Många går och mår dåliga över alla perfekta bilder på nätet. Självklart ska man sikta på att få ett hälsosammare liv och kropp. Även träna till en snyggare kropp. Men vi får inte glömma att tycka om oss själv här och nu! Därför startar jag nu Fredagspeppen!

Häng gärna på. Varje fredag lägger jag lägger jag upp min lista med saker som är bra med mig. Ni som vill hakar på och gör samma lista inne i er blogg! Skicka sen länken i en kommentar till detta inlägg så samlar jag alla och lägger upp det i en lista med länkar på lördagen så att vi alla kan få inspiration om att tycka om oss själva. Varje fredag så gör vi en ny lista. Ni som inte har blogg kan ju ändå haka på genom att dela och skriva på facebook och så kan ni bara skriva listan här i en kommentar. Låt oss nu sprida pepp över landet!! Och inga MEN i meningarna typ “Jag är bra men…” Bara bra och positiva saker som är bra med oss själva och vår kropp.

Fredagspeppen:

 • Jag är bra som jag är!
 • Jag har en stark kropp.
 • Jag är en bra mamma.
 • Jag är en lojal vän.
 • Jag har snygga ben.
 • Jag är kreativ.
 • Jag är stolt över min framgång.
 • Jag är bra för att jag kommit igång med träningen.
 • Jag är grymt stark psykiskt.
 • Jag är stolt över min kropp som fött fram 2 barn.
 • Jag är även stolt över mina bristningar för dom finns där efter 2 graviditeter som jag är tacksam för att jag fått gå igenom för jag har 2 friska och underbara (oftast ;P) ungar.
 • Jag har jäkligt snygga former trots att jag har ett BMI som räknas till övervikt.
 • Jag är helt enkelt bra!

KOM IGEN NU! HÄNG MED! VI ÄR STARKA, BRA OCH GRYMMA! ♥

0 svar på “Fredagspeppen! Häng med!

 1. Tommy säger:

  Sv: Klart du är bra som du är vännen!

  Den 31 på dagen ska jag nog kunna, har för mig jag år på natten den helgen, så dagen är nog inga problem!

  Kram

  Svara
 2. sandra - 3 barns mamma säger:

  Vilket härligt inlägg 🙂 sådanna hör feel good inlägg skulle vi nog alla behöva göra i bland för att påmina oss själva om hur bra vi är.

  Ha en fin fin kväll!

  Svara
 3. sanna säger:

  Jättebra lista du slängde upp kan nog hjälpa väldigt myclet för en med lite sämre självkänsl
  Väntar mitt andra barn nu känns lite nervöst nästan värre än med första..
  Hur tycker du det blev. . Lättare med 2 när man vey mer hur man gör
  Eller krångligare? 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Vill inte låta neg haha men ja mitt liv blev krångligare. Med ett barn så var det aldrig några problem. Men med 2 dubbelt så mycket jobb minst sagt. Men samtidigt dubbelt så kul och dubbelt med kärlek. Men efter 2 barn känner jag mig avskräckt för fler barn. 🙂

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Vad roligt att du tittade in! Tack tycker vi borde bli bättre vid oss själva så Fredagspeppen som jag starta vill jag sprida så mycket som möjligt! 🙂 Jag gillar positiv energi. Med det blir man glad!
   Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.