Finns det de som alltid håller sig på banan?

Nu tar jag nya tag! Jag undrar finns det människor som alltid är på topp och håller sig på banan? Jag går alltid in för något till 210% och kanske därför jag har svårt att hålla mig på banan oavsett om det är att träna, inte äta socker eller städning och att få i ordning hemma.

Renoveringen tog ju på fulla krafter då vi skulle göra allt på en gång och sen få allt i ordning efteråt tog på krafterna och allt är verkligen inte på sin plats. Jag menar jag har saker som jag inte vet var jag ska sätta. Papper och böcker har plötsligt inte sin plats och då finns det inte mycket att göra iofs förrän man hittar en plats åt de. Men jag hamnade i en liten svacka då jag inte orkade göra så mycket hemma. Ville hinna umgås med barnen och bara slappa. Men i dagarna kom jag igång igen och nu är Isaks rum nästan färdigt. Båda barnen ska ha lite hyllor uppsatta så kommer där undan lite till.

Just spel och pussel tar ju sån jäkla plats. Vart sätter man det liksom?

Sen har vi det här med bröd och socker. Det har ju gått mindre bra. Och det blir liksom helt galet för när jag tillåter mig att äta så bara frossar jag. Nä idag blir det nya tag i mitt sockerfria liv och eftersom bröd är triggern så blev det kaffe och ägg till frukost! Samt komma igång med träningen igen efter 4 veckors uppehåll!!

Har ju startat en Facebook grupp där vi peppar varandra att inte äta socker så det är väl dags igen att uppdatera där haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.