Då har man…

…återhämtat sig från dagens träning. 🙂 Mådde helt illa efter träningen och eftersom M snackat om att han med mått illa så började jag undra om det är så att vi håller på att bli sjuka men nu tror jag bara att min kropp inte är van att ta i så hårt bara.
Jag tycker jag har hyfsad uthållighet när det gäller att bara röra sig men när musklerna få ta i så man nästan spyr är en annan sak. Villa bara kräka när jag skulle dricka vatten efteråt.
Men väl hemma hade M blandat en protein till mig så en dusch på det och senare en energidryck så var jag pigg som en lärka. Ja jag brukar faktiskt inte dricka energi dryck men idag skulle jag köra M till sin tredje sittning hos tatueraren och eftersom han skulle ha lite snickers och energidryck till det så fick jag med. 🙂 Stackarn ska sitta 5 timmar och vi får se om dem hinner klart på det men det tvivlar jag på för man ser att det är mycket kvar!
Eller vadå stackaren?!! Han får ju en sjukt snygg gaddning!! =D
Ska bli kul att se dagens resultat på hans cover up! Jag vill ju med!! Fatta! Jag sa till M att låna hem någon tidning med lite inspiration till min tatuering så vi får se om han kommer ihåg att fråga. 🙂
Förresten vill ni se något läbbigt? Här är några bilder från när M började lasra sin tatuering. =/

Så ni som vill tatuera er! Tänk igenom det noga och gå inte till vem som helst! Be om att få se tatuerarens andra verk och av samma som du själv ska tatuera. Lägg hellre några hundra eller tusen extra. Du ska ha den hela livet och det kostar både smärta och pengar att ta bort. 

M Började i November 2009 har jag för mig och det är först nu i slutet av detta året som han kunde börja med sin cover up. En sak ni ska tänka på också är att det inte är alla som svarar på laser, vilket betyder att du bara får acceptera att du har nått som du inte önskar. 
Jag trodde själv att alla kunde ta bort hur som helst och att det inte var några problem men nu tänker jag en gång extra! 

Jo visst är det lite småkladd så kan dem gadda över det men inte om man gör en större. 🙂

Fan nu längtar jag till träning igen! Jag får nog försöka gå iväg till helgen ändå! Ja om jag inte blir sjuk som Isak! *Peppar peppar* 🙂


Ni missar väl inte min nya tävling HÄR! <—bloglovin

0 svar på “Då har man…

 1. carola säger:

  Hej tjejenSka upp till gymet här brevid och se vad dom erbjuder, älskade det andra men det blir både bensin/parkeringskostnad+ att det är dyrt där.Nu kommer jag kunna gå upp.Måste sakta börja ta mig "tillbaka" igen, ett steg i taget.Varma kramarVad har ni för väder?? Lite snö på backen finns här

  Svara
 2. Västgötskan säger:

  Jo du tack, känner igen det där.Efter ett hårt styrketräningspass spydde jag på gymmets toalett en gång. (Mest vatten som kom upp dock). Kroppen var nog knökefull med mjölksyra som inte kunde "tas hand om "… :-O

  Svara
 3. ardiana säger:

  men gud vad läskigt, ser inte kul ut det han fick asså. hoppas allt är bra nu. Jag hade ingen aning om detta vad bra att du skrev det. har alltid vart sugen på en tatuering men aldrig vågat göra det verkligt.

  Svara
 4. feztis säger:

  Men oj det såg verkligen läbbigt ut i början där. Ja, det gäller ju att man tänker igenom noga vad man vill ha! Och man ska ALLTID be att få kolla tatuerarens andra verk innan man bestämmer sig för vem man vill gå till!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.