Crosstrainer jakt!

Det är vad jag går i tankar just nu! Blir hemma träning ändå. Funderade på gymkort men eftersom det kostar ca 4000kr för ett år så kan jag lika bra lägga det på lite hemma grejer. Har ju en pilatesboll, 1 kg vikter och matta så en crosstrainer skulle vara perfekt. Den enda konditionsmaskinen på gymmet som jag gillar. =)

Någon som har tips på vilken man ska köpa? Ska vara en prisvärd. Lägger hellre lite extra och får en ordentlig men kan man få en billig som är bra är det ju med bra. Men jag gillar ju verkligen inte “Orbitreken”. Vill ha en ordentlig och bekväm. Någonstans mellan 1000kr och 3000kr hade jag nog tänkt lägga. Men samtidigt kanske man hittar en ännu dyrare än det fast nedsatt för den säljs på blocket. 

Men som sagt har ni en som ni rekommenderar säg till vart ni köpt den, vad den kostar och märke?
Bilden är lånad från http://www.halens.se

0 svar på “Crosstrainer jakt!

 1. Maria säger:

  Jag letar också efter en, tänker lägga 4-5000 dock så den håller och är rejäl. Det jag lägger mest vikt på är steglängden, är den för kort så står man typ bara och trippar, den ska vara stor så att man får långa steg som om man typ springer. Hittade en för ett tag sen på Intersport, ska dit på söndag igen o kolla.

  Svara
 2. Linnea säger:

  Se till att den inte knarrar, det gjorde min och jag blev helt bananas av eländesljudet… 🙂

  Svara
 3. Emma säger:

  Jag hade en innan för ca 2-3000, men den kändes alltid ostadig jämfört med de på gymmet. se till så att du kan prova i verkligheten så den passar din kropp, och var beredd på att den tar mycket plats….

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.