– Bröllopsnatten –

Ja vi gjorde väl inget som någon annan inte skulle ha gjort på bröllopsnatten. 😉 Vi checkade in på Mäster Johan hotell i Malmö. Super fint rum. Tack Karin och hennes döttrar Nina och Lina för att ni gjorde det lilla extra som inte var så lite. Badrummet var det första jag kollade in. Jag hade ju hört om deras badkar. Det tittar jag alltid först på när jag kommer till ett hotell. Är där dusch eller bad och är där dusch blir jag ofta besviken. Finns ju inget bättre sätt att avsluta kvällen så självklart slog vi till denna gången. Det kvittade om det så var mitt i natten vi kom dit för bada skulle vi minsann göra. 😉

image

image

image

På morgonen drömde jag värsta mardrömmen. För vet ni vad? Jag drömde om att vi missade frukosten! Ha ha ha… För jag menar hotellfrukost är ändå hotellfrukost. Eller hur? Men när klockan ringde så pustade jag av lättnad för vi hade inte alls missat den! 😉 Jättemysigt var det och bästa servicen på länge.

image

image

image

Och varning innan bilden som kommer nu för jag har inte fått i mig mitt kaffe. 🙂

image

Ja jag varnade ju ha ha. Inte samma skick som dagen innan. Vår bröllopsdag. Fast så kan man ju inte gå varje dag. Det hade varit något det. 😉 Lätt att detta är ett hotell som jag skulle vilja bo på fler ggr. Efter utcheckningen njöt vi av solen på Lila Torg. Snacka om tur vi hade med vädret när vi gifte oss för på kvällen dagen efter så regnade det och sen dess har det ju varit kallt igen.

0 svar på “– Bröllopsnatten –

 1. Olivia säger:

  Haha skön beskrivning “Ja vi gjorde väl inget som någon annan inte skulle ha gjort på bröllopsnatten. “. 😉

  Svara
 2. Popprinsessan säger:

  Det var flera år sedan jag var där men kan fortfarande minnas frukosten och äggröran 🙂
  Mums!
  Stort grattis igen!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jasså du har också bott där. Verkligen mysigt hotell. Äggröran missade jag tyvärr. Får väl ta en repris för att testa hihi. Kram <3 Och TACK!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up