Tävling: Vinn roligt kit från filmen Big Hero 6 + biobiljetter! (3 vinnare)

Jag får fått äran genom Disney att tävla ut ett roligt kit från filmen Big Hero 6 som hade premiär i fredags + biobiljetter. Det är som vanligt enkelt att tävla hos mig så det enda som krävs för att du ska ha chans att vinna är att motivera varför just du ska vinna.

Fjäsk går bra! Du kan fjäska om du vill vilket är helt frivilligt men vi gillar ju det. Länka då till detta inlägg i din blogg. 😉

“Från Walt Disney Animation Studios kommer nu denna äventyrskomedi om det briljanta underbarnet Hiro Hamada. Hiro är inte som andra barn, han är ett geni – och hoppar över årskurs efter årskurs i skolan. Tillslut hamnar han i samma klass som sin storebror Tadashi. Bröderna bor hos sin moster Cass i staden San Fransokyo, en stad bebodd av teknik-talanger och som är en mix av västländsk och östländsk kultur. Hiro och Tadashi är bästa vänner och älskar båda att bygga uppfinningar i garaget. De drömmer också båda om att få gå på det teknologiska universitetet som ligger mitt emot deras hus, men det är för dyrt… Och här börjar vår historia – bröderna bestämmer sig för att vinna ett stipendium till universitetet.”

Priserna:

1.a vinnaren får ett kit + 2 biobiljetter

2:a vinnaren får 2 biobiljetter

3:e vinnaren får 2 biobiljetter

Tävlingen avslutas 15 februari kl 23:59, vinnaren presenteras i samma inlägg som tävlingsinlägget så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit.

Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Vinnarna av … är:

1.a vinnaren får ett kit + 2 biobiljetter – Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

2:a vinnaren får 2 biobiljetter – Frida Elmgren

3:e vinnaren får 2 biobiljetter – Matilda Pettersson

Maila mig på info.sojka@gmail.com om att du vunnit och om det är 1:a eller 2:a & 3:e pris.

0 svar på “Tävling: Vinn roligt kit från filmen Big Hero 6 + biobiljetter! (3 vinnare)

 1. Jessica Olofsson säger:

  Åh vad jag skulle vilja vinna det till sonen, han älskar biomys. Tyvärr är jag nu studerande och pendlar med långa dagar och är även borta en hel helg i månaden så det blir inte mycket sånt så det vore kul att få överaska honom.

  Svara
 2. ✫ Fru Eriksson säger:

  Jag vill gärna Vinna & min motivering är ….
  Jag har ju många trollbarnbarn bla hihi Som jag skulle vilja ha Biomys med,så…
  Nu hoppas jag på Vinst !

  Svara
 3. Inga-Karin Dentz säger:

  Jag har sett trailern så jag kan den utantill. Sonen älskar den.
  Han pekar på den vita stora mysiga roboten och säger krama. Tänk vi hade kunnat ta med kusinen och bästa kompisen på våning tre (för lillen betalar vi och föräldrarna får betala själva :-)). Så kunde alla få ballonger och vars en present från filmen.

  Det hade varit så roligt!!!! Särskilt som sonen inte har så många vänner då han har det lite kämpigt på det sociala planet.

  Svara
 4. Veronica säger:

  Min son fyller 6 den 18/2 och detta hade verkligen suttit som pricken över i:et att få ge honom.
  En egenstund med sin mamma på sin födelsedag kanske rent av. Och tillsammans få skapa detta minnet med ett riktigt nöje!

  Svara
 5. Eva Flood säger:

  Gillar delar på FB så fler får chans att titta in till dig och tävla.
  Ska passa barnbarn när föräldrarna firar 10 års dag på hotell och spa,då ska väl vi med göra nått kul eller hur.

  Svara
 6. Pauline Ågren säger:

  Åh! Som student och disneyälskare vore detta ett fint pris. Senare i februari fyller jag 22, och det hade varit mysigt att kunna gå på bio på kvällen i denna lilla hålan då jag inte har möjlighet att åka hem till Skåne pga tenta.

  Allt gott! <3

  Svara
 7. Joi säger:

  vi behlver uppmuntran. Sjukdomarn går bara runt runt runt. Vi behöver något att se framemot och en ny biofilm skulle vara det bästa!!

  Svara
 8. Louise mamma till Hugo säger:

  Det här skulle jag vilja vinna. En Mysdag med sonen på bio hade inte varit helt fel. Har varit mkt plugg och jobb det senaste så lite avkoppling och mor och son mys

  kram

  Svara
 9. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  Men oh vilken härlig tävling. Sonen kom idag och sa att han ville se denna film. Vore ju perfekt att få vinna det då och ge honom lite egentid. Med fyra barn i huset är det ju inte ofta som de får de där stunderna där de får vara bara dem ensamma med oss vuxna. Så jag tävlar för min ena son för att vinna en mor-son dag 😀
  Fjäsk, men sanning; Jag tycker bloggen din blivit suuuuper fin. Kul att du blivit VIP-bloggare / Ambassadör 😀
  Delar även på facebook bara för att jag är så snäll 😀

  Svara
 10. Annica L säger:

  Sonen har varit så duktig och tragglat på med läsningen och äntligen fått lite flyt i det. Vore jätte roligt att få överraska honom med att gå och se den här filmen han så gärna skulle vilja se.

  Svara
 11. Åsa H säger:

  Det är inte alls synd om oss,
  men vi skulle vilja på bio släppa loss !
  Min snälla lilla kille,
  har på tecknat dille !
  Rolig trailer var det också,
  nu vill vi gärna veta hur det kommer gå !?

  Svara
 12. Millah säger:

  Jag skulle verkligen vilja vinna och få överraska min dotter som
  aldrig har varit på bio ännu.
  Tror hon skulle bli överlycklig… Ett biobesök bara hon och jag!

  Hoppas på tur <3 Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

  Svara
 13. Ulla säger:

  Våra barnbarn är lika söta och gulliga som din lilla kille i soffan. Dem skulle jag gärna skämma bort med biobesök!

  Svara
 14. Frida Elmgren säger:

  Hej hej!

  Det skulle vara sååååå underbart kul att få gå med dottern som redan nu är helt frälst i trailern <3
  Jag håller givetvis tummarna för fullt som resten av gänget och hoppas innerligt på tur 😀

  Passar även på att önska dig och din fantastiskta blogg en superhärlig helg!
  kram Frida

  Svara
   1. Frida Elmgren säger:

    Tack så hemskt mycket! Har mailat dig nu också 😀

    Svara
 15. Tommy säger:

  Sonen skrattade så mycket när han såg reklamen för denna filmen. Vore riktigt kul att se den med honom.

  Svara
 16. moa säger:

  Skulle gärna ta me min son och se den filmen:-) han har pratat länge om att se den o så dåligt som han har mått nu i vinter kan kanske en film pigga upp:-)

  Svara
 17. Johanna säger:

  Levi min son vill vinna den 14 fyller han fyra och komma med denna present i efterskott skulle göra honom enormt glad . Det skulle vara helt underbart att vinna detta .Mycket fin blogg också , tyvärr har jag ingen blogg som är aktiv så hur ska jag kunna fjäska då :(. Försöker komma på något snart .

  Svara
 18. yaiza aho säger:

  vore super med en mamma dotter kväll på bio, har jobbat natt nu i två månader så har inte hunnit med dottern som jag velat utan hon har fått se mig sova på dagarna istället, men hon har snällt tagit det, gett mig kaffe när jag vaknat och lagt små lappar till mig när jag ska gå till jobbet 🙂

  Svara
 19. Emelie H säger:

  Mina skrattmuskler behöver öva,
  denna medicin vill jag pröva !
  Plånboken är tunn,
  kanske du är min önskebrunn ?

  Svara
 20. Johanna säger:

  Vi snart barnets kusiner skall passa, det kommer att krävas en massa, tänk att de få bjuda på bio och sitta där som en lycklig trio! Med popcorn, godis och ballonger kommer de att nynna Disneysånger. Det är med sina sinne som barn skapar de mest fantastiska minne ❤️

  Svara
 21. robin säger:

  Jag och sonen skulle behöva lite ensam tid och göra nå kul:-)

  Svara
 22. Ulrika Holm säger:

  Jag vill vinna och jag skulle ta med mina två grabbar, de skulle ÄLSKA det!!

  Svara
 23. Majsan säger:

  Här har du 2 tjejer som skrattar så då kiknar när dom ser reklamen för Big Hero. Hoppas hoppas hoppas att jag får gå ut på lite roligheter och skratta tillsammans med dom. Här kommer fjäsket:We Love your blog!! ;-))

  Svara
 24. Jesper säger:

  Vill ta med min skämma bort min bedårande flickvän som tagit mig med storm och vänt upp och ned på mig samtidigt som jag har blivit kär.

  Svara
 25. Anna säger:

  Skulle gärna vilja vinna detta och ta med mig C på bio. Detta då det känns som om all min smärta i ryggen tar udden av att “orka” vara mamma. Skulle betyda mycket om vi kunde ha lite mamma dotter tajm med massa popcorn.

  Svara
 26. My Thulin säger:

  Skulle gärna vinna så jag kan bjuda med mig tjejen jag är gudmor till på bio ! Det hade hon verkligen gillat! Hoppas på tur nu! Kram

  Svara
 27. Maria P säger:

  Håller tummarna för vinst så att jag kan bjuda med mig min lilla hjälte på bio och älskar allt tecknat och har bestämt att han ska bli superhjälte när han blir stor, han till och med bestämt vilken högskola han ska söka till för att läsa till superhjälte, valet blev Umeå universitet som pappa =) !

  Svara
 28. Maria Henrikson säger:

  Bio är lyx! Bara att ta sig till biografen drar i väg (14 mil t&r)! Något vi unnar oss väldigt sällan! Skulle vara sååå kul! Bara lill tösen och jag!

  Kram Maria H.

  Svara
 29. Christina Frisberg säger:

  Klart jag hänger på i tävlingen och hoppas på att få gå på bio med mitt största barnbarn Elliot vet inte egentligen vem av oss som brukar njuta mest han eller jag?? Ja skoj har vi i alla fall, och jag hoppas jag snart blir av med gipset annars får han väl bära sin gamla farmor in till biografen 😉 hihihi
  Och självklart fjäskar jag jag har både delat tävlingsinlägget offentligt på min fb sida under mitt namn Christina Frisberg, och så tycker jag ju att du är både snygg och smart och har super gulliga ungar räcker det nu?? eller okey då du är väldigt driftig och startar upp både nagel mottagning och säljer bra Aloevera produkter och så skriver du ju spännande och självutlämnande i din blogg och mycket mycket mera bra grejor som bara kan göras av bra tjejor 🙂
  Kramen 🙂

  Svara
 30. Sara säger:

  Har inget barn som ursäkt för att gå på denna bio tyvärr…
  Är istället 23 år och gillar tecknade filmer lite fööööör mycket. Därför skulle jag vilja vinna två biobiljetter till denna film och bjuda med killen jag nyligen har börjat dejta för att testa honom om han klarar av alla mina sidor, även den som skrattar och gråter till Disneyfilmer 🙂

  Svara
 31. Nadja säger:

  Min lilla son fyller 4år nu i Mars & han vill såååå gärna ha ett Baymax kalas så vi håller tummarna att vi får dekorera & klä ut oss till Baymax.

  Svara
 32. Amanda säger:

  Min lillebror fyller snart år, och han älskar bio. Dock har jag inte pengar till en present då jag studerar och har andra viktigare utgifter, det skulle vara så mysigt att vinna detta och ge han lite systertid som jag vet att han vill ha!

  Svara
 33. Emely Korabik säger:

  Min motivering är enkel. Grabben har inte vart på bio sen han var 2, då vi var på knattebio. Han var överförtjust då och lär var ännu mer överförtjust om vi går nu när han är 4,5 år. 🙂 Det är på tiden att det blir av, om jag vinner biobiljetter så kan jag inte skjuta fram det mer som det blir hela tiden att jag gör när man har mycket att stå i! Hoppas på tur! 😀

  Svara
 34. Jyoti säger:

  Det hade varit underbart att kunna överraska mina flickor med ett biobesök. Vi har inte gjort något skoj på länge av olika anledningar, och jag har faktiskt lyckats ta ledigt två dagar på sportlovet (för en gångs skull) för att kunna mysa med dem lite och för att de också ska få känna att de också får vara lite lediga 🙂

  Fjäsk, fjäsk, fjäsk=
  http://blogg.loppi.se/jottan/2015/02/10/tavla-hos-sojka/
  😉

  Svara
 35. Nettan säger:

  Min son älskade trailern så jag tror att han skulle bli jätte lycklig om han fick gå och se filmen, mysigt med lite egentid med bara honom. Håller tummarna 🙂

  Svara
 36. Marie-Louise Nilsson säger:

  Skulle vilja vinna så att jag kan ge bort biljetter till en kompis som kämpar just nu. Hennes kille lämnade henen för en annan kvinna och han skiter fullständigt i att hjälpa till me dbåde hus och barn.
  Han är som utbytt.
  Min vän har 3 barn _- två tonåringar och en sladdis.
  Det skulle vara kul att ge henne 2 biljetter – antingen att använda själv eller ge till sina barn då de verkligen inte får speciellt mycket just nu.. Men de är underbara och de visar så mycket förståelse. har aldrig hört dem gnälla!!!
  Håller nu tummarna.

  Svara
 37. Carolina Åhsberg säger:

  Åh, jag håller tummarna!
  Vi köpte biljetter till förhandsvisningen till denna film för att barnen såå sett fram emot att se den, när den stora dagen var inne blev dottern dock magsjuk och biobesöket inställt – besvikelsen hos dem båda var STOR! Nu håller jag därför tummarna extra hårt i denna tävling, tänk om de förutom biljetter dessutom kunde få fina Big Hero 6-prylar! <3

  Svara
 38. Sofie - Livet på landet med två små säger:

  Jag har sagt hur länge som helst känns det som att jag ska gå på bio med sonen. Men kommer inte iväg.
  Hade vi vunnit biljetter så hade vi äntligen kommit iväg!!
  Åh vad det hade varit mysigt, Jag och Casper, lite popcorn och en rolig film tillsammans.
  Längesedan vi gjorde ngt bara vi två utan lillasyster!

  Svara
 39. Cassandra säger:

  Jag skulle vilja vinna för att bjuda min lillasyster på bio, vi brukar inte göra så mycket tillsammans och min yngsta lillasyster får mest uppmärksamhet av alla så tror att min andra lillasyster känner sig lite bortglömd. därför skulle det vara mysigt att göra någonting med henne.

  Svara
 40. Angelica säger:

  Jag och pojkvännen kommer aldrig växa upp och ser mycket fram emot att gå och se denna. Att på det kunna fylla lägenheten med big hero 6-ballonger låter som en dröm.

  Svara
 41. Anna L säger:

  Å vill vinna och få en mysstund på bio med sonen min som är min Big Hero som klarat sig genom så mycket med ett tappert och varmt hjärta

  Svara
 42. Annika Nilsson säger:

  Panik! Jag ska vara barnvakt nästa helg till ett par busiga, men också mysiga kids! Hjälp mig! Big Hero-biokväll skulle säkert få dem att tycka att det är helt OK att tillbringa resten av helgen hos mig, och göra som jag säger 😉 !

  Svara
 43. Maria säger:

  Det ser ut att vara en mycket mysig och vis film. Jag känner mig ofta som en stor klumpig robot och skulle vilja se hur filmroboten klarar vardagen? Att gå på bio med nära och kära är ju roligt, och för mig skulle andra eller tredje priset fungera bäst! 😉 Låt kidsen leka med ballonger, jag vill bara gå på bio.

  Svara
 44. Karin säger:

  Det hade varit så fint att få en “ursäkt” att lämna småsyskon och pappa hemma för lite tid på tu man hand med min underbara tekniktokig dotter 🙂

  Svara
 45. Peter säger:

  Jag vill ha lite egentid med äldsta sonen. Vore perfekt med bio och popcorn och kanske en riktigt god fika efteråt. Bara han och jag, utan att behöva ta hänsyn till en sjövild lillebror som flyger och far överallt.

  Svara
 46. Matilda Pettersson säger:

  Min stora son har ännu inte varit på bio så det hade varit roligt om det äntligen blev av nu 🙂 Han är ganska pappig av sig dessutom så detta skulle vara en toppengrej för mig och honom att gå på ihop.

  Hoppas, hoppas!
  Kram Matilda

  Svara
 47. anna lindholm säger:

  Familjen består av både stor och liten bio-nörd,
  missar vi en bra film blir hela tillvaron förstörd.
  Spänning, äventyr och romantik är vår melodi
  och vi dyrkar familjefilmer i Disneys regi!
  Om vi här hos Sojka som vinnare presenteras,
  kommer det av glädjetjut och applåder ackompanjeras!!!

  Hoppas på tur och rolig film/ Anna

  Svara
 48. Alexandra säger:

  Jag har två söner som påminner om dessa två små tecknade killar. Tror att de skulle uppskatta denna film – och med en robot kan det väl aldrig gå fel?!

  Svara
 49. ✫ Fru Eriksson säger:

  ♡ -ligt Grattis till de Lyckliga Vinnarna 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up