Tandblekning i Malmö!

I samarbete med Novello.

Jag har testat tandblekning för första gången och redan efter första behandlingen så såg jag enorm skillnad! Det var dessutom helt smärtfritt. Man har ju hört historier om att folk som gjort tandblekning har fått jätteont. Sen tar det endast 20 min sen är man klar.

Novello ligger på Föreningsgatan precis vid Triangeln i Malmö. Super fräscht ställe och man känner sig så väl omhändertagen. Jag fastande verkligen för stället och deras superbraiga priser gör att alla faktiskt kan göra behandlingar som funkar oavsett ekonomi för alla behandlingar kostar 599kr per område och tillfälle. Så ett tillfälle blekning alltså 599kr.


Först fick jag en duk som jag skulle torka/rengöra tänderna efter det fick jag denna skönhet ovan som faktiskt var helt okej att ha på sig. Har sett bilder innan och det ser helt obekvämt ut. Sen får man en skena att bita i och sen får man ligga i 20 min under ledlampor.


Jag låg och hade en skön stund så hade kunnat ligga längre tid ha ha.

Och ni vill se lite resultat?? Här kommer lite för och efterbilder.


Vill du kan man upprepa behandlingen fler ggr och man kan få upp till 8 nyanser vitare. Jag har inte jättegula tänder men de har fått ta ett och annat under åren. Jag gick från nyans 10 till 6 och ska göra en behandling till om 2 veckor för att få de ännu vitare. Men det är en smaksak hur vita man vill ha och olika hur många behandlingar som behövs men deras rekommendation brukar vara 3 behandlingar.

Nu ska jag njuta hela sommaren med ett vitt leende på läpparna. 

1 svar på “Tandblekning i Malmö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.