Prisvärd tandblekning i Malmö!

Letar du efter en både prisvärd och skonsam tandblekning i Malmö? Den bästa enligt mig!
Inlägget är ett samarbete med Novello Malmö.Här ser ni mitt resultat efter min 3:e och sista behandling och jag är otroligt nöjd
. Det är till och med lite avkopplande att ligga och blunda samt slumra till under de 20 min som man ligger där. Tiden går otroligt snabbt och det är ett väletablerat företag i världen med över 1200 salonger. Det känns tryggt att veta att det är något beprövat och miljontals världen över gör deras behandlingar. Det känns tryggt och jag hade inte gått var som för att göra någon form av behandling på min kropp. Eftersom behandlingen är så skonsam så ör det ingen fara att upprepa den när man känner för det. 

Självklart har jag kollat upp företaget innan även när det är samarbete. Man har hört så många historier om folk som blivit skadade på olika behandlingar.

Och varför betala mer? När man kan få en behandling som är till bra pris och som ger resultat. Det är med stor nyfikenhet jag ska testa fler behandlingar och de gör bara behandlingar som verkligen ger resultat. 

Novello är ett riktigt starkt varumärke har fast pris för alla sina behandlingar. Alltså 599kr per behandling och område vilket gör det möjligt för alla att göra behandlingar. Jag tycker alla ska ha möjligheten att göra sig fin. Få sin egen vita färg tillbaka på tänderna, härliga och lena ben utan hår eller kanske bli kvitt sina celluliter. Men fortfarande till ett bra pris och utan några kirurgiska ingrepp.

Jag har skrivit mer om just tandblekningen HÄR och HÄR när jag har besökt salongen tidigare. Där finns även fler bilder att hitta. Jag är så tacksam att jag fått tillbaka mitt naturliga vita leende och dessutom en jämnare färg då jag hade lite fläckar på tänderna från början.

Här nedan följer bra info om just tandblekning hos Novello:

Regelbunden konsumtion av kaffe, rött vin och diverse mediciner skadar emaljen och orsakar fläckar på tänderna som inte kan avlägsnas genom daglig munhygien.

+esthetic LED tandblekning är ett snabbt, praktiskt och effektivt sätt att återställa den ursprungliga färgen på dina tänder som har försvunnit under åren.

LED –estetisk tandblekning är ett snabbt, angenämt och effektivt sätt att återfå vitheten som gått förlorad under åren. Vi använder en oskadlig blandning som frisläpper aktivt syre, som bleker tänderna och LED-lampan är snabb, bekväm och effektiv.

No+Vello LED tandblekningsbehandling baseras på användning av en kemisk sammansättning som kallas natriumbikarbonat (vi använder inte väteperoxid). Natriumbikarbonat är ofarlig kemisk sammansättning, som ger utmärkt säkerhet vid behandling. I huvudsak är dess funktion att generera det aktiva syret som bleker tänderna.

Tandblekning är endast lämpligt på friska naturliga tänder. Det fungerar inte på implantat, konstgjorda tänder, tänder utan nerver och tänder med fyllningar.

F/S

-Hur många nyanser vitare kan mina tänder bli?

Upp till 8 nyanser efter behandling. Vi rekommenderar ett paket med 3 behandlingar. En behandling kostar 599 kr

– Kan jag bleka mina tänder om jag röker cigaretter’?

Det har ingen betydelse om du röker eller inte, men det är rekommenderat att du undviker rökning 24-48 timmar efter behandling. Undvik även kaffe och vin om möjligt. Så länge du undviker detta behåller dina tänder sin vithet längre.

– Jag har karies, kan jag bleka mina tänder?

Vi rekommenderar att du åtgärdar detta innan behandling.

– Jag har fyllningar i mina tänder, kan jag bleka mina tänder?

Vänligen informera terapeuten om detta. Det är viktigt att vi vet om du har fyllningar på dina framtänder.

-Hur länge resultaten håller resultatet?

Den viktigaste faktorn för ett resultat som varar är dina vanor, hur du äter, hur ofta du dricker kaffe, alkohol och vin, om du röker cigaretter, etc.

Mål med behandlingen:

Återställning av den ursprungliga färgen på dina tänder upp till 8 nyanser i tandnyans guide

Snabbt, smidigt och kraftfullt

Unikt marknads pris

Icke-aggressiv

Synliga resultat från den första sessionen

För bästa resultat:

Upprätthåll en god munhygien. Försök att borsta tänderna efter varje måltid

Undvik överdriven kaffekonsumtionen och drycker som innehåller färgämne.

Undvik mörka, färgade vätskor

Behandlingstid 30min

Fast Pris: 599 kr per session

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up