Vi åkte en vecka till Teneriffa! Hur skönt?

Anledningen till att det ekat tomt i min blogg är för att vi tog en sista minuten resa till Teneriffa via Fritidsresor. Asså jag hade inga höga förhoppningar och tänkte att det är iaf skönare väder än här hemma. Jag hade hört att södra sidan var solsäkrast och vi hittade hotellet Blue Star Gran Oasis Resort och vi blev verkligen positivt överraskade. Det var perfekt för barn och jag hade gärna stannat en vecka till för att hinna allt som vi inte hann. Man tröttnade aldrig och fanns alltid något att göra.
Här kommer lite mobilbilder och en försmak av vår semester. Vi tog nämligen mest bilder med vår systemkamera. Så det kommer jag också lägga upp i bloggen så snart jag lagt in bilderna på datorn. Det blev en hel del så att säga.

image

Flygresan dit gick jättebra. Vi hade laddat upp med surfplattor, kex, dricka och ritblock.

image

Hotellet vi bodde på!

image

Vi fick en lägenhet med 1 vardagsrum med 2 sovrum så barnen kunde sova i eget rum. Allt låg på 1 plan och hade ett litet kök. Vi hade en balkong men även en privat terrass en trappa upp så man kunde ligga på solstol på takes samt sitta vid ett bord under stjärnorna och äta. Dock hade vi inte mycket användning av den då barnen mest ville bada än att vara där uppe. Men det var coolt och häftigt.
Det var en fantastisk utsikt men det krävdes en hel del trappor innan man kom upp. Men man vande sig snabbt och det var väl tur att man fick gå en del för att inte bli för fet av all god mat ha ha.
Där fanns möjlighet att köra upp med barnvagn och vi hade förbokat barnvagn innan. Men jag tror inte man behövde förboka det för det fanns gått om barnvagnar att välja mellan.

image

image

image

Här ovan ser du bilder från buffé restaurangen. Vi hade all inclusive och var jättenöjda med det. Dock ta kaffe från kaffemaskinen för bryggkaffet smakar svagare än danskt kaffe och ät tunnare än te. Men kaffemaskinen hade god cappuccino som jag levde på i kaffeväg.

image

Här ser ni utgången till poolområdet från recensionen. Asså deras service är oslagbar och det bästa jag varit med om. Underbar personal!

image

Det blev en hel del Pinacolada! Och väldigt mycket bad!

image

Det fanns 3 poolområden. Den 3 de och största var rätt kall men där hängde inga barn för de som ville ha lite mer barnfritt. Vi hängde mest vid babypoolen för barnen badade mest där. Ibland gick Isak med mig eller M till mellanpoolen för att bada.

image

Vi fick njuta av underbar utsikt och en härlig solnedgång i Teneriffa. Hotellet ligger i området Playa de Las Americas och är verkligen ett område att rekommendera. Jag tyckte det var ett perfekt resmål att åka till med barn och man kan ligga ute i solen hela tiden och få fin färg. Det var vår första vintersemester och andra resmål vi varit på så kan man knappt vara i solen så känns som man får mer färg i Teneriffa.

Jag kommer leva på denna resan länge och jag har så mycket mer att berätta och jag hade visst mycket mer bilder på mobilen än vad jag trodde ha ha.
Här kommer mer bilder och berättar mer om de i nästa blogginlägg.

image

image

image

image

image

image

image

image

Fortsättning följer! 🙂

10 svar på “Vi åkte en vecka till Teneriffa! Hur skönt?

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det var helt underbart! Vet vad du menar! 😉 Blev också avis förr hehe. Min första vintersemester! 🙂

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Det missade jag helt att där fanns en minigolfbana. 🙂 :/
   Vi bodde ju precis bredvid en stor golfbana men att det fanns minigolf hade jag ingen aning. Får testa en annan gång. Tack för tipset!

   Svara
   1. johanna säger:

    haha ja du har den nästan på bild. Bilden med de vita bilarna. Om jag inte missminner mig ligger den in där bakom restaurangerna. Inte helt självklart. Vi råkade själva snubbla över den. 🙂

    Svara
    1. ♥ Sojka ♥ säger:

     Ah så det var mer vid centrum /stranden? Vårt hotell låg längre in vid den stora golfbanan. 🙂
     Ja ja får bli en annan gång.
     Inte fel att snubbla över saker ibland hihi

     Svara
 1. Lina säger:

  Men Gud där jobbade ju jag för 15 ÅR sedan! Sommaren 2001 🙂 så komiskt! Lika fint å härligt än ser jag!!!!! Kul!!!! Kramar

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men gud vad skoj! Haha verkligen komiskt! 🙂
   Ja det var verkligen härligt och fantastiska personal på plats!
   Så du har hållit på med resegrejen väldigt länge? Kramar!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up