Positivt tänkande!


Jag är positiv och en optimist ut i fingerspetsarna! Har alltid varit det och är säkert helt klart därför jag andas och lever idag. Måste varit den sidan som gjort att jag överlevt. Jag har gått igenom mycket men inget jag snackar om och det är en del av mitt förflutna. Jag går aldrig in på de sakerna men min andra hälft vet det mesta om mig och jag om honom så vi förstår varandras djup i ögonen. 

Men nu blev jag för djup. Detta inlägg skulle ju vara om positivt tänkande. Jo jag tror iaf utifrån mig att jag föddes med det. Det är en del av mig och mina föräldrar var aldrig så. Ja då undrar man vart det kom ifrån. Har i stort sätt alltid sett allt från den ljusa sidan. Trots att jag gick igenom en djup depression efter tonåren men jag tog ju mig igenom det med. Och finns inget spår av det nu.

Många kan störa sig på det och jag önskar jag kunde lära fler om mig själv. Att jag kan vara så nöjd med tillvaron och vad jag har. Att jag strävar efter mina egna mål och ingen annans. Att inte bry mig om vad andra vill ha utan vad jag vill ha.

Det låter lite kaxigt men jag har bara träffat få som jag. Och när det händer så är det lycka. Men då snackar vi inte om mina negativa sidor då haha. Självklart har jag såna med men har med tiden lärt mig handskas med de och vända det till något positivt. Jo då det kan man! Det viktiga är att man vågar se alla sina sidor.

Man mår så bra i själen och i hjärtat rent fysiskt men även mentalt att tänka positivt och vara tillfredställd. Allt annat äter upp en från insidan, sakta eller i snabbare takt. Men äta upp en det gör det!

Jag önskar verkligen att jag kunde få fler att förstå och jag tror verkligen man kan lära sig det bara man är villig till det. Första är ju att fokusera på det positiva. Det är bästa starten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up