Kom att tänka på…

 • Att jag behöver kläder, klänningar etc.
 • Fin skor och sommar skor
 • Att jag har hur mycket som helst att göra denna sommar och fram till 28 Juni. Så nu får jag lista det här så jag har lite koll.

 • Nästa helg fyller sambon 30 år. 
 • Sen ska jag få till en omskärelse till sonen så fort som möjligt då det var bättre att göra på sommaren och när han är liten och dessutom ska det firas med 2 fester. Detta vill jag helst ha klart innan månadens slut. =/ Men det ska nog gå. 🙂
 • 27-28 Augusti är det Mammabloggkryssningen.
 • 28 September är det Isaks 1 års dag och kalas på det.
Ja som ni ser krävs det en massa finkläder och jag vet inte vart alla kläder tagit vägen efter graviditeten. =/

Men helt klart en spännande och händelserik sommar! =D

0 svar på “Kom att tänka på…

 1. Andrea säger:

  Är det bättre att omskära på sommaren då de kan lufta sig mer? Jag vet att de utför det på lasarettet i Lund, för 1800:- tror jag. Måste själv få tummarna loss för jag vill inte att Elias ska ha nåt minne av det alls :s Du får gärna berätta vart ni går, när det blir aktuellt :oKan knappt fatta att det snart gått ett år sedan pluttarna kom :s Jag ser fortfarande Elias som min lille bebis, men han börjar bli stor nu. Vart tiden tog vägen ve jag inte :oKram!

  Svara
 2. weronica säger:

  jag trodde dte var tvärtom… att infektionsrisk o så är större på sommaren.. man lär sig ngt nytt varje dag! Det blir en händelserik sommar för er! Vad kul!!

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  weronica: Vi ska kolla upp med läkarna på Capio Lund först för att se vad dem anser är bäst såklart. 🙂 Men sambons mamma sa att det läker snabbare på sommaren men kanske för att man kan lufta det mer, vad vet jag. 🙂 Säger läkaren att det är bättre på hösten så gör vi det då. Då slipper man ha så mycket att tänka på just nu. =)Andrea: Lunds Lasarette utför inte omskärelser, det är bara privata kliniker som gör det som Capio city klinik:http://www.capiovardcentral.se/Skane/Lund/Specialistmottagning/Vart-vardutbud/Operationsmottagning/Omskarelse/Ja det var mest det med lufta sig tror jag men vi ska kolla upp det först. Läste att det ändå var 3 månaders väntetid. Ja tiden går helt fort. Galet asså!Kram!

  Svara
 4. Petra säger:

  Oj, ska n omskära honom? Hur har ni resonerat kring det? Vad är anledningen? Kan väldigt lite om sådant. Sövs man eller hur fungerar eet? Är det kanske bara lokalbedövning? Många frågor 🙂

  Svara
 5. Anonymous säger:

  Vi gjorde omskärelse på vår son i april när han var 6 månader på Capio i Lund, men först måste ni skicka in papper med alla era uppgifter och efter det kommer dem att kalla er för en undersökning och att ni bäggetvå måste skriva under papper på att ni vill utföra ingreppet. Därefter tar det ca 1-2 månader innan ni får tid för operationen. Ni får instruktioner sedan om hur ni ska sköta det, det ska inte luftas, man ska använda jätte mycket vaselin och kompress över i 3-4 veckor. Lycka till!

  Svara
 6. Ann-Sofie säger:

  Anonym: Tack för informationen men den informationen vet jag redan. 🙂 Väntetiden just nu är ca 3 månader.

  Svara
 7. Ann-Sofie säger:

  Petra: Som jag skrev i inlägget så ska vi det och jag ville inte ha en diskussion om det här men eftersom jag ändå kommer skriva om Isaks kalas osv här så kommer det ju komma upp så kunde lika gärna skriva om det här och nu. Vi är överens om att göra det helt enkelt. :)Du kan själv läsa mer i länken ovanför ditt inlägg, där finns all information.

  Svara
 8. Fiffi säger:

  Ett känsligt ämne för många…. svenskar skulle jag tro. Visst Isak är ju svensk, född i Sverige mm men hans pappa är säkerligen omskuren och en självklarhet varför just Isak oxå skall omskäras. Upp till er, ert beslut alltså och ingen annans.Kram fina du!

  Svara
 9. Petra säger:

  Det var inte meningen tt trampa någon på tårna, jag är bara genuint intresserad. Det är ju så långt från min kultur o tradition så jag hade bara tyckt det var intressant att höra argumenten.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.