Vilodag

Iaf när det gäller träning. Har sovit dåligt och idag är det mycket att göra. Kl 10 är det studiecirkel. 14:45 tandläkaren. Kl 16:30 bygga naglar på en tjej. Hinner precis hem mellan grejerna jag ska göra. Sen är det redan kvällen. Men imorgon blir det träning igen.

Igår firade vi sambons bror och där slank ytterligare mer tårta ned. Not good! 😉

Igår tog Isak en massa steg. Han började med det i förrgår när man håller han under armarna och han står på golvet. Igår gick det fort, han var nämligen förbannad med och ville fram fort! =D Gå verkar mer intressant än att krypa så kanske hoppar han över det sistnämnda.


0 svar på “Vilodag

 1. Tre ungar och bebis i magen. säger:

  Vilodag låter bra tycker jag:)!Vad duktig han är lille gossen!Ha en bra dag och stressa inte för mycket:)

  Svara
 2. Emmy säger:

  Slank ner en munk här igår. Nooot good :)Jaha kan bristningarna bli värre om man solar, det hade jag ingen aning om, då väntar jag ett tag till!

  Svara
 3. frida säger:

  ja det är riktigt roligt men stressande också då jag ska hinna med det utöver mitt vanliga jobb, men men det gäller att kämpa..jätteroligt med fotokurs, önskade jag hade tid och pengar för sånt men det kommer väl, en sak i taget hehe 🙂 jag längtar tills jag kan träna hårt igen, hade svimmat om jag tagit ut mig nu när jag shakar men bara en vecka kvar!! *längtar*:)pussa isak från mig!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up