Varför jag inte bloggat igår…

Jo Isak var sjuk för första gången. Ja om man inte räknar biverkningar från vaccinationen. Han hade åkt på värsta förkylningen och har fortfarande förkylningen men idag verkar han piggare. Isak har ju varit jobbig ett tag på nätterna så natten före denna sa sambon att han tar Isak på natten och tur var det för mig. Sambon fick ingen sömn på hela natten. Först somnade jag i soffan efter att ha lagt Isak för kvällen kl 20:00. Fram till kl 22 hade han vaknat 6 ggr eller han skriker men ögonen stängda så bara gav natten och så var det tyst en kort stund. Kl 22 fick jag amma han igen för då vaknade han och var hysterisk så då vet man ju att tutte funkar. Han somnade igen och jag igen på soffan. Sen tog mannen Isaks “nappinstopp”. Mannen var uppe till kl 3 och tänkte sova då men det ville inte Isak, han ville upp och leka. Kl 5 ammade jag han och sen sov jag vidare med mina pojkar. 

Nu denna natten tog vi halva halva och jag och Isak gick upp för ca 9:30. Jag var super trött och sliten och det verkade Isak med.
Igår var Isak så dåligt. Det gjorde ont i mammas hjärta men försökte intala mig att en förkylning inte är farligt men det är svårt att fatta när dem mår som de mår och är så slöa. Tidigare igår grät han mycket men sen mot kvällen var han bara hängig och tyst och låg mitt mitt bröst när jag satt upp. Mitt underbara lilla barn. Du får inte skrämma mamma så. Men sjuka blir ju barn. Jobbigt men man får vänja sig.
Är iaf glad att det är lite bättre idag. 

Igår var mina härliga syskon här och vi tog en lite promenad. Härligt att komma ut och tänkte Isak behöver lite frisk luft.

Nu ska jag ta mitt morgon kaffe och fixa gröt till Isak. =D

Bjuder på en bild på Isak från babysimmet som sambon tagit med sin mobil. 🙂 Hittade den precis.


0 svar på “Varför jag inte bloggat igår…

 1. Helena säger:

  visst är det hemskt!! eskil är oxå sjuk. ska faktiskt till läkaren om en liten stund för att kolla så det inte är nåt allvarligare!! 🙁 gör så ont i mig!

  Svara
 2. Camilla säger:

  Usch då inte kul när småkillarna är sjuka. Hoppas att han blir frisk snart.Måste ni ha på er badmössor i bassängen?

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Camilla:Ja tyvärr på den jag går måste man. Inget annat ställe kräver det men hitta ingen plats på lördagar. Men det är ju inte hela världen. =) Nä frivilligt har jag inte tagit på den haha..Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up