Vad kass man vart på att blogga nu…

…men tyvärr blir det ju inte prio ett men så klart ska jag uppdatera från förrgår! =D
Det som har gått bättre är att vi fått Isak att rapa efter varje käk. Jag gjorde fel men Mimo lyckades med det. Hmm… tänk att det krävs skicklighet att rapa ett barn. 😉 Men nu vet jag. Sen tror jag det är semper magdropparna som hjälpt. Tack för tipsen men tycker det är onödigt att även lägga till miniform/minifom, läste båda, vet inte vilket som var rätt. Men hur som helst så kan det vara dropparna från semper. Han började ju med dem i Onsdags så kanske har dem gjort det lättare. Sen tror jag Isak blivit lite bättre när vi försöker få in rutin. Ja ja kanske inte tipp topp än. Inatt ammade han nästan i 2 timmar i streck. Kanske han kommit i någon tillväxt fas för han ska äta hela tiden. Det märkliga var att han spydde igår och även idag. Så han vill ha mer än han klarar av tydligen. Men barn kräker väl. =) Bara det att Isak bara krökt en gång i sitt lilla liv och det var jätte lite, nu 2 dagar har det kommit mycket. Men jag tar det som om han fått för mycket. Blir lite nojig att han skulle vara sjuk men kräka gör dem ju och det har ju “bara” varit 2 ggr idag.

I fredags var en härlig dag! =D

Och här har vi en pappa son bild som även den är så härlig tycker jag! =D

Sen blev det en härlig promenad i det fina höstvädret! 🙂

Super mysigt med promenad hela familjen! 🙂 Vi tittade runt på de olika dagisen i områden omkring. Bäst att söka direkt ju. 

Isak älskar de dagliga promenaderna. 🙂

Med rutin menar jag att promenera varje dag, att ta ett kvällsbad vid samma tid och på med pyjamas. Och har provat natta han i spjälsängen men det kanske han inte gillar så mycket men man kanske ska försöka varje kväll och kanske en vacker dag sover han där längre, nu blir man ju trött när man själv lägger sig så blir det ju i sängen. Jag ammar ju han på natten så lätt att bara ha han bredvid, sover han bättre med. Förutom vi 2 på natten. Vet inte vad det är med det klockslaget runt 1-2 tiden.
—–
Igår blev jag sugen på att testa storlek 56, eftersom jag ville ha något nytt fint på Isak när vi skulle till sambons familj. Så det blev en sparkdräkt som han fått från min moster. =D Och det passa jätte bra. Och inte ens 3 veckor är han. 🙂 Fast han kan fortfarande ha storlek 50 utan problem. Så jag tror när han växer ur storlek 50 så kommer han nog växa ur några plagg i 56. 


Sen var jag ju tvungen att “plåga” han med den matchande mössan han fick till hihi…

Och så gick vi. 🙂

Och ett fint välkomnande fick Isak! 

“Välkommen Isak!”
—–
Väl hemma så blev det mys igår. Kanelsnäckor med varm choklad till och en nöjd Isak. 🙂

Isak tar efter sin pappa! =D

Och sen blev det ju så klart kvälls bad! =)


—–

Idag då var jag ju tvungen att testa ännu något nytt plagg i stl 56. Oj vad man längtat efter detta. Hihi…

Vår söta plutt!

Nja han var inte lika glad som vi var. =D
Men dessa kläderna kräkte han snabbt ner. 🙂

Nä nu ska jag bli klar med tvätten och snart ska Isak ammas så tjingeling eller nått!!! Hihi…

0 svar på “Vad kass man vart på att blogga nu…

 1. Weronica säger:

  Hoppas på att det blir bättre nu då!! Barn kräker..vissa mer o vissa mindre 😉 Båda mina har spytt MYCKET.. Kan ju vara att hans sugbehov ökat oxå om han vill amma mer o därför spyr han.. Det är djungel det där med vad det kan vara =) Kram

  Svara
 2. weronica säger:

  Vilken sötnos!!!Hoppas det forsätter att vara bätttre!Som du sa barn kräker.. vissa mer vissa mindre…Mina har kräkt MYCKET!!!Kan ju vara så att hans sugbehov ökat nu med om han vill amma mer o då klart kräker han ju upp överskottet,, Alltid är det ngt att undr aöver ;))Kram

  Svara
 3. Anonymous säger:

  Jo barn kräks….mer eller mindre! Kanske är Isak är ett kräkbarn:-P/Lina

  Svara
 4. Ingiz säger:

  Vår lille kräks också. Han får för sig att han ska äta, äta, äta och så kräks han för han har fått för mycket. Tror mest att han vill snutta och vara nära vid bröstet men då äter han ju också.Kram,Ingiz

  Svara
 5. Charlotte - Mamma till Mirabelle säger:

  Hej! Nu har ni haft er lille son ett tag, hur går allt?Hur var förlossningen? Blev den som du hade tänkt dig?Följer din blogg fortfarande! Ha det så fint!

  Svara
 6. carolina säger:

  åh vad söt han är! kan trösta dig med att dom blir lugnare och lugnare. känner igen mig i det du skriver….rapa och rutin är viktigt! och att inte analysera sönder, då blir man galen själv ;)kram!

  Svara
 7. Maria säger:

  Vad söt han är, lille skrutten! Jag har noll plagg i stl 50 men räknar ju med en stor kille, längtar efter att få pyssla på honom allt fint man har undanstoppat =)

  Svara
 8. FB säger:

  1) SÅ SÖT HAN ÄR <3<3<32)SÅ bra din man är engagerad från början det är bara bra ++++!!! Nu är Nellie mer krävande & så for mannen kommer från jobb tar mannen henne & pysslar tills hon bäddas ner (jag ammar men han rapar & lägger)3)Anytime du vill ta en promenix säg till!!! Nå mig via FL.4) shit vad duktig du är. Jag har ej gjort annat än promenix. Väger samma som 2 v efter förlossningen, (mindre än då jag plussade, )men hängemagen e där. 5) Sempers e superduper, du behöver ej miniform. Rapa som ni gör det är KANON.Vi slutade rapa på 05 amningen, när hon var 2-3månader, men rapar duktig annars. + massage vattenjulet/sol&måne :)Nu har vi nya dilema, hon slutat bajja när hon börjat m smakisar, men d e tydligen vanligt.6)jag orkar ej blogga som du märkt hehe

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.