Trött…

Isak provar apelsin. =P

Ja hur många gånger har man inte haft den rubriken. =P Idag har det varit en helmysig dag. Ja den började lite jobbigt inatt då jag knappt sovit för Isak har typ gråtit i sömnen hela natten efter nappen. Något som hände för första gången var att sambon tog Isak på morgonen, helt egna initiativ, så jag fick ligga och dra mig. Och tro mig, han kunde inte valt en bättre dag. Han gav Isak sin morgon gröt och sen kom jag upp lagom till kaffet. 🙂
Det blev tvättning idag och byggning av 2 set naglar. Emellan hann vi bort på middag hos sambons familj och senare efter sista byggningen åkte jag tillbaka och fikade och vi stannade enda till läggdags. Ja läggdags för Isak då hi hi. 😉
Väl hemma var det sortera tvätten och ge Isak välling. Sen var han inte speciellt intresserad av att sova. Klockan hann bli 22:10 men nu hoppas vi på en bra natt. Ganska säker på att det är fler tänder på G. I överkäken ser det lite svullet ut och det ser även annorlunda ut i underkäken bredvid de första tänderna. Det är bara vänta och se men sista var han jätte gnällig och sen dröjde det kanske 2 veckor innan dem kom upp skulle jag väl gissa.
Förresten så har jag faktiskt gjort 2 träningspass denna veckan. Har jag helt glömt bort att skriva. Hur liksom? Ja kanske sömnbristen gör så jag glömmer lite. 🙂 Båda passen var styrka.
Nä nu ska jag nog sova. Kram! =D

0 svar på “Trött…

  1. Viktkamp säger:

    två träningspass på onsdag redan, det är bra gjort =) Kramar

    Svara
  2. Anna säger:

    Men herregud vad söt han är – det är ju helt otroligt!!! :)Ursäkta supersent svar förresten… Filmen (Conviction) var helt klart sevärd!!! Inte den bästa jag sett, men ett skapligt bra tidsfördriv :)Hur har ni det annars då?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.