Svettigt var det idag…

Och det ska det fortsätta med också! =P Dagens träning blev så här:

Raka plankan på tå 3*30sek
Sidoplankan på knä 3*50sek
Armhävningar på knä 10st
Ländrygg 2*20
Crosstrainer 20 minuter

Nu ska jag ta en dusch och äta en välförtjänt frukost! =D Förresten så var Isak bättre inatt. Några nappinstopp och han vaknade en stund kl 4 för att somna om och sen amma och byta blöja kl 5. Så hoppas det betyder att det går åt rätt håll. 
Idag ska jag på studiocirkeln och vi ska foto i studio. Spännande! Men känner att jag har för lite tid med kameran tyvärr. 🙁

Isak får vara med på en del för att man ska hinna. =D
En sak till. 🙂 Det har ju inte riktigt gått som planerat här men det blir ju aldrig det med en lite. 2 dagar har Isak nobbat flaskan. Igår ville han verkligen inte fast han var hungrig och ur jag vet det är för att han åt senast kl 16 och sen kl 19 ville han inte så jag provade kl 20 igen men nä. Jag tog fram bröstet och han åt som om han aldrig sett man. Suck… någon som har tips? Ska försöka vid en annan tid istället iaf och se om det går bättre.

0 svar på “Svettigt var det idag…

 1. Carita säger:

  Shit vad dukig du är. Jag vill oxå komma igång med träningen.Om min mage kan sluta att ömma så kan jag också bli smal och fit till sommaren…kram/C

  Svara
 2. frida säger:

  jag tar 5 naturdiet om dagen, 4 om jag väljer en bar eller färdig-shake, ligger runt 500 kalorier om dagen… och det går bra, blir ju lite svackor ibland men det är bara att hålla ut och gå vidare.. vårruset vet jag inte riktigt om det är min grej.. vi kan ju se 🙂 hehedu kanske ska pumpa istället för att ge ersättning om du vill att han ska ta flaska. det är ju svårt att få bebisar i rutin, de följer ju sin egen tid… stressa inte över sånt, allt har sin tid… 🙂 tack för peppen!

  Svara
 3. Camilla säger:

  Åsså försöker jag igen…Skrev igår men då hängde sig allt du vet som ja har skrivit om tidigare. Hela datorn bara stängde av sig så ja orka inte sitta med den mer. Men men, jag kan inte hitta till inlägget om utmaningen iom att ja bara ser de två-tre senaste inläggen du gör innan allt krashar. Kan du länka???Ha´t gott!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up