Snurrigt igår!

Var på Malmborgs igår och köpte våtservetter, blöjor och ersättning. När jag sen kommer hem minns jag inte att jag packat ner ersättningen. Kollar lite senare under vagnen och visst har jag glömt den i affären fast jag betalt för den. Ska sticka dit om en stund för att se om dem har koll på att jag glömt och får en ny eller vad. Och då ska jag också passa på att lämna tillbaka blöjorna. När jag öppna paketet så stank det kemikalie. Köpte Pampers New baby nr 2. Och det luktar, stinker om dem. Fy FN! Ska jag ha det på min baby. No thanks! 

Googlade lite på det och såg att det var fler som upplevt samma, både med New baby och även New Active fit. Vet inte om det är den nya lotion det snackas om eller vad men jag var tvungen att packa ner allt i en påse igen för att slippa lukten. Plus jag prova en blöja och jag kunde ju inte lukta om Isak bajat för stanken tog över helt!

Nä Pampers nu får ni skärpa er!

0 svar på “Snurrigt igår!

 1. frida säger:

  störigt att glömma saker i affären heheps blöjorna kan du inte lämna tillbaka till Ica utan du måste kontakta Pampers direkt om att få tillbaka dina pengar för dom. eftersom du inte är nöjd med kvaliten. affären tar inte emot den eftersom den är öppnad. så hade vi det innan iaf. och man blir oftast kompenserad hos Pampers då de inte vill ha några rubriker så hota med att gå till media 🙂

  Svara
 2. Camilla säger:

  Hmm det var konstigt. Har du använt pampers nr 1 tidigare eller vilken blöja har ni haft?Kolla med din BVC om de kan beställa ersättning åt er så slipper ni betala så mkt. Vi fick hem 10 burkar levererat till dörren och betalade 130 kr istället för de 1900 kr som de egentligen kostar.Ang ersättningen och volym så har vi gett honom 120 ml tills för någon dag sedan nu tar han mellan 180 och 200 ml.

  Svara
 3. Anna säger:

  jag använder liberos blöjor till min tjej, tycker dom är mkt bättre än pampers! :)så söt han är lilla isak!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.