Oj vad tiden går!

Och jag har missat blogga helt igår. Vart tar tiden vägen??

Idag fyller Isak 1 månad!

Och vi firar han med att lägga upp lite bilder. =) hihi…

Riktigt roliga miner gör han nu! Så mysigt att vakna upp till en smilande baby!
—–
Igår var vi på middag hos sambons familj. Och det var många som var glada att se Isak. Farmor, farfar, fastrar och farbröder! =) Riktigt kul att Isak var vaken när vi var där, dock lite gnällig och ville mest sitta hos mamma. Men jag lyckades äta med han i famnen. =)
—–
Idag är jag mest trött faktiskt men hade behövt ta mig en promenad med Isak. Ska försöka få tummarna loss till det!

0 svar på “Oj vad tiden går!

  1. Maria säger:

    Söta tigerkläder, han är ju för ljuvlig med alla minerna =)Tack för din megalånga kommentar!! Bra tänkt att inte behöva åka hem i pampers 95kilos-modell, ska packa ner några vanliga bindor också. Bra att höra du också använde alla kläderna till Isak, många säger att man bara tar på dem kläder när man ska hem men jag har 3 ombyte plus en extra body o en pyjamas med mig. Och en extra filt ska genast packas ner – superbra tips!!Gaviscon funkade bra i natt iaf, gott var det ju inte att tugga dom men det hjälpte!

    Svara
  2. Linnea säger:

    Jaa, men han är ju jättestor! som du skrev att isak var, 56 cm och 4300 gram det var ju elliott när han föddes… :O nu är han ett kilo tyngre än din lilla guldklimp.Nu är han storleksmässigt en 2,5 månaders. 🙂 Men jag är ju rätt lång och stor så det han är väl anpassad efter min kropp tror jag. 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.