Nytt dagis – bra vibbar!

dagis

Jag har ju berättat kort om Isaks nya dagis. Han börjar ju den 19 augusti och det känns ju lite sådär att sluta på ett dagis vi är nöjda med. Och det är alltid oroligt med nytt och jag vill ju Isak mitt bästa så därför man är nervös. Men jag får bra vibbar från det nya dagiset. Vi var ju där på besök och vi fick ett jättefint välkomstbrev från hans nya avdelning med en bild på fröknarna. Nu fick Isak även ett sommarkort där han fick hälsningar från sina fröknar. Jätte bra att jag kan visa det och förklara för honom och dessutom kunna peka på fröknarna och säga vad dom heter. Känns jätte spännande det här. Det ska nog gå bra! ♥ Hör bara bra saker om just det dagiset på många håll dessutom!

0 svar på “Nytt dagis – bra vibbar!

 1. DeMarkey -..Live your Dreams säger:

  Åh det är klart du vill Isaks sitt bästa, det vill vi alla till våra barn. Och jag tror säkert att han kommer få det bra, för jag har då inte hört att någon skickar välkomst brev till dom nya barnen. Det känns helt rätt och skönt att dom engagerar sig så.
  Lycka till med allt och massa kramar.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja man blev ju rätt förvånad av dagiset och det verkar ju som dom vill göra det där lilla extra och det gillas helt klart! 😀
   Tack kram! ♥

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up