Nya framsteg…

…hos Isak då. 🙂 Och det är att han igår helt plötsligt vek sig som en korv som om han ville resa sig upp och Idag har han gjort det hela tiden när han halvligger så spänner han upp sig för att han vill komma upp till sittandes. Försökte ta lite bilder på det. Här kommer lite blandat från idag. =D

Nu fick jag ingen bild när han riktigt korvar sig för jag hinner inte. De 2 bilderna längst ner till vänster är han på väg tillbaka för att luta sig och har precis korvat sig. =D Ser roligt ut för han kämpar verkligen. Så roligt att se lite framsteg igen för det har stått lite stilla ett tag nu. =)
Annars så fortsätter han med att snacka. Och säga huuuuhh! 😉 Det gör han gärna när han ligger i vagnen ute på promenaden och nu när han ligger i babygymmet. Ha ha så sött det är. Han vill snacka massor och i mer än en vecka har han verkligen skrattat så han nästan tappar andan! =D
Isak älskar att byta kläder och skrattar för fullt när det ska på och av huvudet.
Han leker också för fullt. Fick en leksak som dock var från 6 månader men kul att lägga i hans knä när han halvsitter så vill han pilla och leka med den. Det är typ en bil lav med grejer som rör sig och hjul som skallrar! Skoj!

Isak äter massor nu. Vet att jag skrev innan att han åt dåligt men nu är han tillbaka. Dessutom vaknar han gärna på natten och vill äta. Men det går fort och vi somnar om. =)

0 svar på “Nya framsteg…

  1. Camilla säger:

    De är så lika i utveckligen. Oliver gör också de där försöken att "sätta sig upp". Däremot hatar han att ta på sig saker över huvudet. Det blir liksom som att han kippar efter luft den millisekund som tröjan träs över huvudet.När jag träffade andra bebisar i samma ålder igår så gjorde de flesta de där huuuuh ljuden, det är så charmigt.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up