Ny kategori!

Viktnedgång O träning
Jupp nu är det dags för en ny kategori! Yes yes nu är det dags att räkna ner och snart börja vara nyttig/nyttigare. 😉 Målet är ju nyttig men börjar med nyttigare och att nå min vikt som jag hade innan graviditeten. När jag plussade så vägde jag 67,5kg. Min målvikt har alltid varit 65kg och jag skulle precis ta tag i de där svåra sista kilona när jag blev gravid och snabbt rusade jag upp i vikt. Det slutade på 89,5kg och med det ca 21 kilo tyngre än innan jag blev gravid. 
Igår blev lille Isak 3 veckor och jag väger 80,5 kg. Vilket innebär att jag redan gått ner 9 kg. 
Min förhoppning är att iaf innan nyår gå ner ytterligare 10 kg. För att nästa år gå ner resterande och ligga i med hård träning! 
Några bilder precis innan jag blev gravid!
Denna bild var iofs lite mer än ett halvår innan jag blev gravid men kul att kolla på bilder från innan man blev gravid. Känns inte som om det var jag och varför var man inte nöjd med sin kropp då. Eller nöjd och nöjd, har alltid älskat mig själv men man tycker ju att den kan bli bättre och bättre. I mitt huvud var jag ju tjockare än vad jag nu ser på bilder. Märkligt men tillbaka dit ska jag och jag ska fortsätta älska mig själv oavsett hur jag ser ut!
Men tänk om man kunde få tillbaka denna kropp! =O Bilden tagen sommaren 2007! 
Och 65kg!
—–
Och en vecka efter förlossningen.

0 svar på “Ny kategori!

  1. Maria säger:

    Oj vad smal du var på sista bilden, tycker du är jättefin på alla bilderna dock – som du skrev, varför var man inte nöjd där? Jag har gått upp 21kg nu (10dar kvar) så vi kan kämpa ihop om någon månad =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up