Max min kusin! =)

Japp, igår hälsade vi på min moster och min nya kusin! Så lite! =O Kan inte minnas att Isak var så liten. Det var så jag var rädd att hålla han. =D Men det var så mysigt att han äntligen var här!

Vi fick reda på att han ska heta Max. Så sött. =)
Just nu ligger sambon och Isak och sover i soffan och själv sitter man här. Ja det är skönt att sitta en stund framför datan.
Vi var förbi mobilia köpcentrum och det var inte lätt att ta sig dit. Och väl där var det smockat med folk. Trodde inte folk trots löning ville ta sig ut men tydligen. =)

Imorgon kommer mina syskon L och M hit. Ska bli mysigt. Vi ska fira mig lite tidigare då jag fyller 27 år på Tisdag. Så det blir lite tårta. Mums. 😉 Och dessutom kan vi samtidigt fira Isak som blir exakt 2 månader imorgon! 

Måste tillägga, den är snön är helt sjuk. Vi brukar inte ha någon snö i söder och sen förra vinter så har vi plötsligt fått vintern tillbaka. Och att det ligger tjocka täcke ute nu i november! Helt galet!

0 svar på “Max min kusin! =)

  1. Carita säger:

    Hej! Trevlig advent! Du är nominerad på min blogg! kram C

    Svara
  2. Camilla säger:

    Oj va tiden går. Jag kommer ihåg när du skrev att din moster var gravid också. Jag tyckte att hon var så långt efter oss. Jag hade ett helt annat tidspersperspektiv då. Ha ha, bara nån var ett par veckor före i graviditeten så var det sån skillnad.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.