Idag fortsätter det fina vädret…

…och visst var vi ute på promenaden. Det blev en timmes rask promenad och som igår kom jag hem helst svettig. Åh vill bara det ska bli nästa dag så jag kan promenera igen. Ser bilden framför mig med en fin figur och då traskar jag på ännu hårdare. =D

Ser fram emot Lördag då det är dags att göra första invägningen för detta året! Hoppas bara vågen äntligen börjar röra sig igen!

Jag är helt trött och borde sova middag. Man blir verkligen trött av att röra på sig. Isak sover så gott och har gjort det sen 13 amningen. 🙂 Han verkar ha sina standarmål kl. 9:00, 13:00, 18:00 och 21:00. Låter kanske lite men han är glad och pigg så jag låter han äta när han vill. Inatt eller i morse blev han överraskande hungrig vid kl 4:00 så det var ju bara upp och amma och sen sova vidare. Så då blir det ju 5 mål. Men i 2 dagar i rad minst har han ätit 4 mål.

Snart är Isak 4 månader, eller ja om 3,5 vecka och då blir det smakportioner! Vad skoj det ska bli. =) Har tid den 17 Januari för att snacka mat hos bvc tanten. =)

Förresten är lite avis på Isaks ögonfransar. Tänk om man kunde få lite av dem! =P


0 svar på “Idag fortsätter det fina vädret…

 1. ida säger:

  Åh vad duktig du är! Så som du är ute och går så kommer kg:na bara rinna av dig!!

  Svara
 2. Tova säger:

  Åhh så söt han är 🙂 känns som han föddes igår ju! Och visst är det fint med långa ögonfransar, hihi, Elliot hade typ inga vid födseln men nu växer de som sjutton 😉 Knappt några ögonbryn har han dock än, haha!

  Svara
 3. Carita säger:

  Vi börjar med smakisar denna veckan 🙂 Ska bli spännande!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.