BVC tid idag?

Vilken start på dagen! =D
Jag skyndar ner till bussen med Isak i vagnen och busschauffören vill inte öppna till mig utan ger mig ett tecken med 2 fingrar och kör iväg. Antar att det betydde att där redan är 2 vagnar och att det räckte för han. =( Tusan, vet att det alltid går att klämma in en tredje. =( 
Men men iaf så bestämmer jag mig för att gå bort till bvc. När jag kommit en bit får jag lägga på en extra växel märker jag. Jag hade tid kl 9:00 och började gå 20 i. När det börjar närma sig och jag traskar på fort som fn så ringer jag och lämnar ett meddelande att jag blir några minuter sen. Jag är framme 4 min över och får stå och vänta på att någon ska öppna dörren. Väl inne pustar jag ut och går in i väntrummet. En sköterska frågar om jag har tid och jag säger att jag har tid till någon läkare och Lena då min barnmorska där. Hon går och kollar och jag hör nått snack att läkaren inte är där idag och nått om inte tid idag. Jag tar och kollar lappen jag har och inser att jag kommit en dag för tidigt. Lena kommer ut och även bekräftar det jag upptäckte men var snäll nog att fråga om jag villa komma in och snacka lite. Jag känner mig helt dum och vill inte det. Men hon säger att det inte är något ovanligt och att det även hänt henne.
Vi pratar lite när jag klär Isak och jag är välkommen imorgon!
Fn! Så det var ju bara att traska hem igen. Men snacka om kalorier jag bränt. =) Och imorgon ska jag börja gå tidigare och jag skiter i bussen. Går jag 40 min tidigare så kan jag ta det lugnt på promenaden. =)

Nu sitter jag och äter min frukost som jag inte han och dricker mitt kaffe. Isak sover fortfarande i vagnen och jag är helt trött av promenaden. Får se om jag tar mig en liten powernap senare. Ska ju även förbi mitt jobb och presentera nykomlingen i familjen för kollegerna. =)


0 svar på “BVC tid idag?

  1. Maria säger:

    Tror inte heller det är ovanligt att nyblivna mammor är lite snurriga =) Skönt med en bonuspromenad! Hur går det med vikt o så? Är du bättre i höfterna (var det väl?)?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.