Aj aj aj…

Har grym träningsvärk! Så någon träning här hemma blir det inte men en promenad blir det så klart! Är sjukt motiverad men idag är jag mör. Imorgon skulle vara min vilodag men det får bli hemma träning då och vila dagen efter det. Eller nä då ska jag promenera med en jag bestämt. Ja ja det löser sig. =)
—-

Klockan 10:20 Nu har jag pratat med min moster för vi skulle ta en promenad men hon har inte fått någon sömn inatt så det blir vila idag! Lite glad faktiskt för då kör jag hårt imorgon och vilar idag. =)

Isak vilar nu i sin säng efter att ha varit vaken en stund. Och jag ska sätta igång och städa lite. Och så får jag inte glömma sätta tvätt tid och ringa frisören! Oj massor att göra. Gör det nu direkt annars glömmer jag. =)

0 svar på “Aj aj aj…

  1. Tora - Viggos mamma säger:

    vad duktig du är som tränar! Här tycker jag att det är nog med att dra vagnen ute i snön och att bära runt på lillen 😉 meeen man får väl ta itu med magen snart antar jag.

    Svara
  2. Helena säger:

    Träningsvärk är lite ont-skönt tycker jag 🙂 Det gör ont men samtidigt känns det bra för man vet att man gjort nåt bra då :-)Känner av lite i mina ben efter mitt hemmapass igår oxå 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up