Cleaning out my closet!

Har du hört talas om 333 metoden? Jag såg filmen The minimalists och där berättar de bl.a. om 333 project. Du kan också läsa mer om det HÄR. Det handlar om att bara ha 33 olika plagg/accessoarer på 3 månader så jag blev så himla inspirerad både av filmen och om att läsa där jag länkade om project 333. 

Så jag testar typ samma sak. Jag går iofs inte all in som dessa som lever helt enligt dessa principer men jag inspireras av det och att ha överflöd med grejer inte gör oss lyckligare. Jag mår dessutom bättre av att rensa undan här hemma. Att ha mindre prylar gör ju det lättare att både städa och att hålla rent och fräscht. Jag har kommit en bra bit men jag har en bit att gå också. Värst är nog vår klädkammare. När jag fixat i ordning där mer så kan jag säga att jag är klar. Och när alla skåp här hemma är i ordning för nu har jag fixat det synliga nu är det ju alla skåp med.


Först tömde jag garderoben och la allt på sängen. På så sätt var jag ju tvungen att bli klar innan läggdags. 


Jag hade en hög som blev skänka/sälja, en säck där jag slängde och en hög som blev spara. Den som blev spara sorterade jag sen ut vilket jag skulle ha framme och resten åkte in i en låda i förrådet.


Alla dessa galgar blev över! Helt otroligt men det känns så himla bra. Det jag kom på när jag rensade var att där var flera plagg som jag typ hade glömt att jag hade och flera plagg som jag aldrig använder och aldrig kommer använda. Vissa saker sparar man bara ifall att men ifall att händer aldrig. Nu har vi härlig energi här hemma och det kan bara bli bättre. Att bli mer med mindre kan jag bara instämma med.

2 svar på “Cleaning out my closet!

    1. Sojka säger:

      Ja det var smart tänkt att passa på då och visst var det skönt sen när det var gjort! 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.