Wee… äntligen fin om händerna igen!

Sebban var här och jag byggde först hennes naglar, sen byggde hon mina och så här fin blev jag!

Måste bara beklaga mig att jag inte haft någon bra start på vecka 25. Hade så ont idag på vänster sida under revbenen. Kändes som om min mage skulle sprängas och gjorde så ont när jag tog djupa andetag. Och tillslut blev det rätt smärtsamt. Försökte vila då blev det lite bättre. Försökte trycka lite på magen för att kanske hjälpa till, om bebis låg fel eller vad nu som var fel men då stack det till riktigt ordentligt i magen. Nu mot kvällen har det försvunnit verkar det som men inget kul får jag säga. Var nästan nära att fälla en tår på grund av det onda. Är så glad att det är över men antar att det bara är nått som hör till graviditeten och att det kanske börjar bli lite trångt för lillen där inne.

Oj förresten, nått mysigt som hände för första gången var att när jag vilade så hoppade magen lite här och där av sparkarna av vår lille pojk. Första gången jag sett det så utanpå. Wow säger jag bara! =)

Nattis!

0 svar på “Wee… äntligen fin om händerna igen!

  1. carolina säger:

    pröva ligg på sidan! eller ta ett varmt bad, då brukar kroppen slappna av lite, och bebisen flyttar på sig också.visst är det mysigt när man ser utanpå? hihi, dom små lopporna hoppar runt där i magen, mysungar! jag kunde se Lo redan från vecka 20, som hon rör sig nu trodde jag aldrig, helt galet, att magen klarar det liksom, haha ;)natt natt!

    Svara
  2. Helena säger:

    Visst är det häftigt när man ser det på utsidan? :-)Jag kan inte sluta titta på magen nu haha

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.