Trist väder…

… och det blev buss till jobb idag. Hoppades ju att Frida också tog buss idag då jag ska fixa hennes naglar. =( Men hon var modig nog att cykla.

Frida förlåt mig! =S

Idag lämnade jag in semester ansökan. 2 veckor i Juli och resten i september innan beräknad förlossning. 4 Veckor så att säga. Nice hoppas nu allt flyter på bra. =)

I helgen var jag och tittade på mamma kläder på H&M. Såg att dem byxorna jag köpt finns i en ljusare färg, så det blir nog till att köpa dem när lönen kommer.

Så idag är man tillbaka på jobb. Så 3 dagar kvar sen är det helg igen. =) Om man nu inte räknar med idag. Hoppas syrran kommer till helgen så jag slipper vara ensam hemma. Sambon ska ju till Stockholm men innan dess ska han hjälpa mig tömma salongen.
Känner mig trött idag, men är väl så när man varit ledig i fyra dagar i streck.
Nä nu får jag göra nytta här på jobb. =)

0 svar på “Trist väder…

  1. Princessbakelsen säger:

    Jag hade ju eget företag som jag avskrev 1 jan 2009 så jag fick inte mina pengar förrän i dec förra året så du kommer inte att få några pengar till midsommar dessvärre (ja om du nu skrev av ditt företag i år). Men det blir ju en välbehövlig slant till jul då istället! Bra det med!Salvan skall vara bra för bristningar, torr hy, elaciteten mm.. Sålde en liknande i min wesbhop som var en storsäljare och denna skall vara bra. Provade igår kväll och den är mer som ett smör, typ som kokossmör som smälter i handen och som man får jobba in på magen, skönt. Kram, Fiffi.

    Svara
  2. frida säger:

    ja så mycket regnade det ju inte din lilla fegis! :/ hehe men vi får mötas där istället 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.