Tack för alla komplimanger!

Tro mig! För dem behövs. Ni är verkligen söta ni!

Och faktiskt så känner jag inte heller att jag är 19 kg plus. Trist bara med en väninna jag snacka med i fredags. Hon frågade vad jag gått upp och då sa jag det till henne. Och hon bara WOW vad mycket!! Ja tack det behöver man verkligen höra. Så sa hon att hon bara gått upp 15kg med båda barnen. Så när ni sa att jag var fin och att det inte såg ut så, då lyftes jag upp och blev så sjukt glad ska jag säga er!


Jag menar OCH om jag gått upp mycket! Inte precis så jag kan styra det själv spec mycket. Precis som kroppen och bebis har en egen klocka på när han ska ut ur kroppen så tror jag kroppen har det när det gäller vikten med. Sen är jag 170 lång och hon min vän mycket kortare än 160.

Så nu fick jag ut lite av dagens aggressioner!

Håller på med tvätt nu och svettas som en lök.

Åh oh… jo inatt drömde jag att jag födde lille Isak! =O Och det kändes ingenting haha. Jag kan nog vänta mig annat. Men han överlevde iaf fast han föddes så här tidigt och han var super söt! Och amningen gick super. Hoppas det blir som i drömmen! Ha ha men det kan jag nog drömma om. 😉

0 svar på “Tack för alla komplimanger!

 1. Weronica säger:

  Man går upp vad man går upp.. Som sagt det är ju inte precis så att man styr det.. Jag har knappt gått upp ngt men det är så olika,, Har en kompis som gick upp 35 kg så det blir vad det blir.. Bry dig inte s¨å mycket. Och som sagt det syns verkligen inte att du gått upp 19kg. perfekt fördelat!! Du är fin!

  Svara
 2. frida säger:

  ja på torsdag är jag tillbaka men det känns ok, har ju tre helt lediga dagar framför mig så känns lagom 🙂 ska bli kul att ses igen och snacka, har ju missat en massa nu 🙂 hoppas också det blir en bra förlossning för dig och att allt blir bra med bebben 🙂

  Svara
 3. Fiffi säger:

  Jag tror att det där är förutbestämt, tyvärr!! Visst jag har inte ätit exakt de kalorier, vitaminer, proteiner, kolhydrater etc etc man skall men jag har heller inte suttit med en 200gr chokladkaka eller chips varenda dag heller. Jag är 175cm lång och har gått upp ca 20kg, 18.5kg nu men vid snittet säkert 20kg och det är som det är! Jag kommer inte acceptera den vikten efter så klart, den tänker jag bli av med bums men vi har ju gått upp av en anledning eller hur gumman! Jag har vänner som har gått upp typ 12kg men de har heller inte blivit av med dom eller t.o.m lagt på sig efter för att "man är ju mamma och då är det ok". Det där är inte my cup of tea, en sak att gå upp under men sen skall de av ;O) Sen kan det ta tid det förstår jag oxå men att sluta bry sig om sitt yttre för att man blivit mamma finns inte i min värld. Du är JÄTTEFIN gravid och jag vet hur det är att känna det du känner. Stor kram till dig!

  Svara
 4. Carita säger:

  Jag är kortare och har gått upp 17kg…Va fasiken, det kan vi väl fixa sen. Jag har inte vräkt i mig en massa onyttigheter utan ätit ganska normalt. Visst har det käkats en del glass…men det hade det gjort ändå. Men visst, många är väldigt snabba med att kommentera "Gud vad stor du é" Eller "hej tjockis" Störigt! Jag brukar kontra med "Jag är inte tjock, jag är gravid" Så blir dom tysta.

  Svara
 5. Ann-Sofie säger:

  Mycket kloka ord Carita! Ska försöka vara snabb med det nästa gång! :)Ha ha ja min arbetsledare sa ex "att det är ju enda gången det är ok att kalla en kvinna tjockis!" Hmm.. vem har sagt att det är ok liksom. =PKram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up