Sommarfest på båten med jobb igår…

…var trevlig men maten var OK, endast ok. Förrätten var dock väldigt god, macka med räkor och kräftstjärtar. =) Men sen var det någon buffé med kalla rätter, kalla potatis och ingen sås til köttet som smaka vatten. Men men fick goda drinkar. =)
Med blixt till höger så såg mojiton väldigt giftig ut! =P
Då var man startklar för fest!! =D
Ännu mer gott! =P Och min drinkbiljett gav jag bort till min kollega Frida. =)
Som även lyckades byta till sig en tredje biljett!
Var hemma kl 1 på natten och jag kände mig verkligen bakis idag. Vilade en stund vid lunch tiden. Och ja det var BARA alkoholfritt jag drack!
Många grattis fick jag från kollegor som först nu vågat gratta mig! Ha ha och gud vad skoj och se allt i nyktert tillstånd haha… alla fulla och roliga…
Nu har jag iaf hunnit städa lite, haft en kund i dag och slängt ihop lasagne som nu strax är klar i ugnen. =P Mums. Och min biologiska far kommer på middag om 20 minuter. Skönt att vara klar med allt så nu kan jag bara slappa. =)

0 svar på “Sommarfest på båten med jobb igår…

  1. Maria säger:

    Helt rätt!! Och jag tänker egentligen precis som du – so what om jag går upp 25 plus, det kommer jag bli av med sen – men när folk petar i ett vilande kasst självförtroende när det gäller kroppen så är det lätt man dalar… Men jag ska verkligen försöka strunta i dom! =)

    Svara
  2. frida säger:

    Tack för den megabilden i din blogg! Hehe tack för en trevlig kväll 🙂 måste dementera att jag fick din drinkbiljett, du fick ju två Virgin-drinkar för den! 🙂 hoppas du hade trevligt med ditt besök

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.