Slappedag

Idag har jag inte gjort mycket. Jo tvättat, men mellan det så har jag bara legat framför datan. När tvätten var klar lagade sambon tacos. Orkade med en rulle sen var jag super mätt. Inte likt mig. Ha ha… men lukten av köttfärs är inte min favorit nu. =)

Sen blev jag sjukt trött. Surfade lite men sen vi fem eller sex tiden var jag tvungen att lägga mig. Sov enda till strax innan kl 21. Han precis ner i affären och köpte bröd och nutella. Mmm… dem 2 första mackorna rosta jag och så mjölk till. Det är ett måste hihi.

Eftersom det är jobb imorgon så blir det bara en liten stund till men sen är det natte dags. Ha ha lättare sagt än gjort när man sovit under dagen. Men jisses vad skönt det var. Jag är verkligen helt svag i kroppen. Säkert cykelturen jag blev uttvingad på igår av sambon som gör sig påmind. =) Älsklingens bror fyllde 21år igår och vi skulle cykla dit. Trevligt var det. Om det inte var för min huvudvärk så kanske vi stannat längre. Har haft huvudvärk nu i flera dagar. Först idag känns det bättre men den finns ändå där och lurar.

0 svar på “Slappedag

  1. frida säger:

    förlåt, tänk på äppelkaka och vaniljsås istället haha :)ja hon var riktigt otrevlig, har aldrig känt så innan….nu kommer den 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.