Oj en hel helg utan bloggande!

Om vi börjar med i fredags! Kl 8:00 skulle jag vara på inskrivning. Fick svara på lite frågor, fick lite broschyrer och barnmorskan tog 3 rör med blod. Hon kollade blodtrycket och kisse prov fick jag lämna innan vi kom in.

Hon lyssnade även på lill*ns hjärta och det slog så fint. =D Helt otroligt och efter att jag fått höra hjärtat. Eller vi rättare sagt så kan jag känna mig lugn. Nu är det bara att vänta på att tiden för rul dimpar ner i brevlådan. =)

Barnmorskan sa även att jag skulle ställa in mig på att få i Oktober månad. Många ställer in sig på beräknad förlossning och blir sen jätte trötta på att bebis inte vill ut.

—–

Kl. 12:00 skulle jag vara hos frisören. Det blev lite i den ljusa färgen jag hade i topparna. Lite ljusbrun/guldig. I utväxten då. Och så la hon inte riktigt blonda slingor i det. Nöjd är jag men jag vill ha det blonda som är längst ut även vid hårbotten. Svårt att förklara men till sommar vill jag helt enkelt bli super blond. =) Äh.. se bilden nedan när jag speglar mig så ser ni!

—–

Kl. 17:30 träffade jag Cicci och Frida från jobb på Gustav. Vi tog bussen hem till Frida för att fira av Cicci som tyvärr lämnar oss som kollega. =(

Frida bjöd på förätt, varmrätt och dessert. Och lite snacks efter det. Dem hade varit så gulliga och skaffat alkohol fri skumpa och öl till mig. Vi hade jätte trevligt och avslutade med att kasta gris. Ha ha.. hur många år sen var inte det man spelade det.

Här komme lite bilder från kvällen med. =)


0 svar på “Oj en hel helg utan bloggande!

  1. frida säger:

    tack för en trevlig kväll 🙂 vad fint det ser ut hehe ja förutom den svarta blobben aka frida 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.