=O Invägning v 12!

Ställde mig på vågen i morse och vips så stod det ** haha… precis som om jag ska skriva. =P Jo iofs jag har faktiskt gått upp hela 6,9kg!!! Fattar ni?! Stackars jag har gått över 75kg gränsen. =( Hela 75,6kg stod det faktiskt idag.

Och bara tänka sig att jag ska ner till 68,7 kg efter jag fött. Gärna enda till 65kg som är mål vikt känns redan nu långt ifrån och svårt. Men nu går jag bara upp upp hela tiden. Helt otroligt. Hur ska detta sluta?

Idag är det lill lördag och imorgon torsdag. Men för mig blir det fredag då jag tagit ledigt på fredag. =) Weee… och inskrivning!!

Hörde att Fridas syster nog är lika långt gången som mig. =) Vad skoj! Sen fick jag höra att en annan vännina har börjat försöka nu göra bebis. =) Dem är på första försök, men gud vad skoj det skulle vara om hon med blev på smällen. Och sen hoppas jag så att min moster lyckas snart. Hon har det jobbigt stackaren. Men först ut är min andra Frida kompis som ska ha nu i sommar. En liten sommar pojke. =) Blir några bebisar omkring ändå. =D

0 svar på “=O Invägning v 12!

 1. Kajsa säger:

  Oj, det va ganska mycket för att bara vara i vecka 12 hehe… Jag vblev överlycklig igår när jag skulle väga mig innan jag gick iväg till Inskrivningen och såg att jag gått ner 2,5 kg.. Så jag ligger alltså bara på + 1 kg.. Men så e jag ju redan en tjockis så jag ska ju inte gå upp så mycke haha.. Hjärtljud? Gör din BM verkligen det redan i vecka 12? Trodde inte man kunde höra det utanpå då.. Där e ju knappt en bebis hehe..

  Svara
 2. kajsa säger:

  Nä, hoppas inte du tog illa upp. Nu när jag läste mitt inlägg i efterhand va det kanske lite hårt.. Gud jag ska inte prata, med Adam, gick jag nästan upp 30 kg.. varav 15 innan vecka 20.. Va inte så jag mena! Lycka till på inksrivningen!

  Svara
 3. frida säger:

  hihi din lilla tjockis 🙂 fusk att du är ledig på fredag, vill jag med vara! när och hur kommer du hem till mig sen på kvällen? 🙂

  Svara
 4. frida säger:

  jag och cest kommer vara hemma hos mig vid halv sex-sex så om du kommer då någon gång? vi ska nog också ta bussen, kanske kan ta 7an tillsammans allihopa? så hoppar vi på på GA??

  Svara
 5. frida säger:

  haha eller hur 🙂 jag tror tyvärr att vi måste svara :/

  Svara
 6. Mamman säger:

  Hoppas att allt går bra imorgon. Kilona behöver du sen till amningen 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.