Natt uppdatering från FL.

kl. 00:30
Själv kunde jag inte sova. Vet inte om det är foglossning som plötsligt kommit men efter att ha sovit en stund på dagen mot kvällen så kunde jag knappt gå när jag reste mig upp. Det enda jag märkt tidigare är att jag varit tvungen att hålla ihop benen när jag ska upp. Nu fick jag verkligen dra mig upp med hjälp av spjälsängen som står bredvid, känns som jag fått en hård spark rakt mellan benen, precis ovanför blygdbenet känns det som fast det sitter längre in. När jag nu försökte sova hade jag ju kudde mellan benen men det smärtar ngåot sjuk bara jag rör mig någon mm. När jag till slut steg upp så hade smärtan flyttat sig bak i ryggen, med samma smärta som om jag fått en spark där bak. Och för varje steg så gör det ont och jag går som en gamling som skitigt på sig eller nått. Nu när jag suttit en stund så känns det där framme igen. Tog panodil för flera timmar sen och det hjälper verkligen ingenting. 

Tänkte att jag sitter uppe en stund för att trötta ut mig, sen får jag försöka sova igen.  suck 


kl. 01:17

Fan ärligt talat trodde jag nästan jag skulle dö av smärta, iaf önska jag mig svimma eller nått. Försökte gå och lägga mig, och för att kunna lägga in kudden mellan knäna fick jag lyfta lite, fan smärtan gick ändå in till röven från ryggen. Jag skojar inte, kändes som allting gick sönder där inne. =( Va fan ska jag göra???

Jag kan inte lägga mig för att sova för det gör sjukt ont att ligga hur jag än gör. Faktiskt mycket mycket skönare att sitta här på en stol, fast det kan jag ju inte göra hela natten. 
Jag har iaf tagit fram tens, har ju läst att det ska vara bra åt foglossning om det nu är det.  Sitter med den nu. Vill bara gråta men vad hjälper det?.   


0 svar på “Natt uppdatering från FL.

  1. Carita säger:

    Har du köpt nån amningkudde att sova med? Dom hjälper faktist. Ja smärtan é inget att leka med…I know! Jag sover med amningskudde under mage och mellan knä och en kudde för ryggen. Testa det ska du se 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.