Känner mig deppig…

…och som världens sämsta bloggare. 🙁 Vet inte om det är för beräknat närmar sig men känner mig nere ofta varje dag. Gråta är nått jag gör för ingenting utan bara för att det känns så jobbigt. Kan inte klaga över min graviditet. Den har varit super och jag har ofta kunnat mysa med magen och tanken av att vara gravid. Men dem här senaste dagarna veckorna har varit tunga. Fast mest psykiskt. Känns som jag kommer vara gravid för alltid. Kommer det verkligen en bebis? Jag tvivlar på det så. Fast jag vet.

Orkar inte med mycket. Får verkligen tvinga mig iväg med moster och vara hennes stöd. Sen vill jag åtminstone sova iaf fram till helgen, fika på måndag eller tisdag och sen sova vidare igen. =( Min sambon är verkligen ett underbart stöd för jag är inte alls rolig nu på slutet. Visst jag har väl mina goda stunder men dem är inte många dem. 

Imorgon har jag druckit hallonblads te en vecka. Inte för att jag tror det har någon verkan men alltid gott att försöka. Om inte annat är det gott och det ska vara bra för förlossningen och nått läste jag om amningen efter.

Nått litet glädjande är att det är lön imorgon eller på fredag. Hoppas det blir lite extra för då ska jag fn tröst shoppa nått! Kanske nått att ha efter förlossningen eller en gosig tröja till mig att packa ner och ha på mig på vägen hem från bb. =D

Kram på er mina vänner, och ursäkta min deppighet!

0 svar på “Känner mig deppig…

 1. Weronica säger:

  Så har jag kännt båda gångerna o alla mina kompisar oxå. Det är helt normalt! Och nerver som börjar göra sig påminda.. du står ju inför ngt enormt stort. Den största o mäktigaste upplevelsen i ditt liv! Man får vara deppig o det är absolut inget du ska be om ursäkt för!! Kämpa på Ann-Sofie! Nu är du ju såå nära målet snart är resan slut och du får njuta till fullo!!!Styrkekramar till dig!!

  Svara
 2. Maria säger:

  Snäckan, det där läste jag i andra bloggar också, att det är lite "pre-baby-blues". Både Anouk och Carolina skrev om det och en nära vän till mig lipade dagarna i ända och låg bara i soffan hela dagarna. Så jag tror att det (precis som allt annat) är hur normalt som helst. Inte roligare för det – men det går snart över! Om ca 9 dagar (!!!!) är du ju mamma för tusan! Stor kram!

  Svara
 3. Carita säger:

  Känner igen mig helt! Kände sådär 2dagar innan Estelle kom till världen. Då trodde jag ifs att det var betydligt längre kvar…håll ut, du é strax i mål!!! kramar/Carita

  Svara
 4. Camilla säger:

  Jag känner också igen det där med nedstämdhet, ja har varit på dåligt humör och det kommer och går alldeles för ofta. Jag tvivlar även på att det bli en förlossning nångång. Ena stunden är jag förväntansfull och kan inte förstå att jag ska få vara med om nåt så fantastiskt. Senare undrar jag om det bara är nåt jag fått för mig att det faktiskt aldrig kommer hända…Hoppas du hittar en riktigt go myströja och får en trevlig helg:)Kram på dig,

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.