Huvudvärk…

…så blir inget bloggande…

0 svar på “Huvudvärk…

 1. First baby säger:

  Har du ej kollat hb? För har du bra HB värde ska du ej ta niferex. Bäst att sticka på fingret och kolla. Och se till de tar 2 kuvetter och räknar ut mellan värdet på de. (Inte bara 1 kuvett som vissa tror man gör alltså)Lycka till! Kram 🙂

  Svara
 2. F.B säger:

  kom på en sak, min man får huvudvärk när han surfar utan kabel. Han knner d direkt även om jag har kabel i med inställt på trådlös läge….Hur surfar du?

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  ahh sluta, utan kabel men varför skulle jag känns det nu.Jag tar niferex efter att min barnmorska sagt dert. Lyssnar först på henne. Hon sa äb¨ven att det är vanligt med huvudvärk så det är bara att stå ut annars. Vi får se.

  Svara
 4. FB säger:

  ahh sluta, utan kabel men varför skulle jag känns det nu?? sorry förstod inte.?

  Svara
 5. FB säger:

  Ok nu fatta jag hehehe…ang kabeln.Jag menar trådlös. Men jag har inga problem surfa trådlöst, men mannen får huvudvärk. Bara kom det..(Ps: har en del tidningar till dig)

  Svara
 6. frida säger:

  jo vi saknar dig, det går bra med den nye men det ringer helt plötsligt massor på PI linjen :/jag ska inte jobba förrän 23.30 men har högskoleprov till efter fyra någon gång, vill du göra det så får du gärna? slipper jag vara nervös för att se dum ut åtminstone :)kram!! kom tillbaka snart!

  Svara
 7. First baby säger:

  En läk på min gamla avd berättade d för ung tjej som hade skumma huvuvärk som hon tyckte ej påminde om migrän (hon osså hade) mamman var lide på & ville rötga skallen oså, tack & lov var d en old school läk som ej pensionerat sig än, han är mkt välkänd. Iaf han sa det till henne om att sluta surfa trådlöst. Sen efter det trodde jag på min man….Säg till så går vi en promenad, när du orkar & mår ok. :)Har en avslappnings cd skiova om du vill ha som jag fick igår på gravoidvattengympan. Fick en likadan på profylaxen så nu har jag 2. Från Rund&Sund.

  Svara
 8. First baby säger:

  Kan inte idag…imorrn? Ska laga mat nu & sambon kommer hem snart från jobb. Kram, hoppas du mår bättre. Ta det lungt, var ej för nervös, det blir bara värre när kroppen spänner sig.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.