Härlig dag idag!

Vaknade upp idag till en härlig morgon sol. Det blev frukost och sen blev det städning till hög musik. Vi blev klara med städningen av hela lägenheten på 1 timme och 10 min. =) Skönt för jag känner mig så lat. Men när man vet att det går så fort är det inte så farligt. Det är bara det där att börja. Men nu mår jag så bra när lägenheten är fräsch.
Just nu tvättar jag och emellan så slappar jag bara. Skönt att ha energin tillbaka för igår var en riktigt trist dag. Tråkigt väder och deppig och ledsen. Men idag känns det så bra igen. =) Det är väl hormonerna som spökar.
Jag har börjat känns livmodern tydligt nu. Vad mysigt. Gravid på riktigt nu känns det som. =)

Om några timmar hämtar älsklingen mig för att åka hem till hans familj. Han föräldrar har kommit hem till Sverige nu så det blir stor middag. =) Gott, hörde en fågel viska att det blir fisk. =P Wahh.. vad gott…

0 svar på “Härlig dag idag!

 1. Mamman säger:

  Åh va härligt att det gick så bra. Hjärtljuden fick inte jag höra undrar när man gör det? Frågade du efter det eller ingck det i din undersökning?

  Svara
 2. Mamman säger:

  RUL är 30 April så det är en bit kvar. Jag ska till mvc efter nån gång i maj det så det är ett tag innan vi får höra det lilla ljudet.Nu väntar jag mest på att magen ska börja växa. Jag tycker att jag ser ut som en helt vanlig tjej med lite hull på magen. Jag längtar efter en riktg bulle i ugnen. 😛

  Svara
 3. frida säger:

  🙂 vad roligt med en så glad anns 🙂 hoppas det går bra på middagen, låter gott

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.