Goda nyheter!

Jag fick min barnmorske tid flyttad till den 22 Juni och dem hade utbildningen nu för att det inte skulle krocka med sommaruppehåll osv. Kollade med arbetsledaren på jobb och det var inga problem. =)

En annan positiv grej är att min moster var på kub idag och allt såg super ut! =) Så himla skönt och nu kan hon äntligen pusta ut! =D Oj vad glad jag blir!

Oj oj vad bebis sparkar, bökar och har sig! Det är inte ofta han är lugn nu. Hi hi. =) Vågar inte riktigt kalla han Isak för sambon vill att vi ska kolla på namn igen. Jag sa att visst kan jag det, finns det nått som vi hittar som vi tycker är finare, annars behåller vi Isak. Hi hi…ändå kallar sambo vår son för Isak haha…

0 svar på “Goda nyheter!

 1. carolina säger:

  haha, och dom blir bara mysigare och mysigare, imorse blev jag helt förvånad över styrkan i hennes små ben!

  Svara
 2. Linnea säger:

  Är det inte extra svårt att komma på ett fint killnamn?Det finns ju mängder, men nästan alla känns så vanliga. Jag tycker att Isak är jättefint!

  Svara
 3. Helena säger:

  hihi, mysigt… min liten sparkar o har sig med. Vi har ett favvonamn och en eventuell andra-favorit, på tjejnamn har vi också så, så får vi se vilket som passar bäst när vi ser liten för första gången.

  Svara
 4. FB säger:

  ja du vet jag osså gillar Isak, men mannen vägrade för han sa den kan bli mobbad i skolan. Han hade en skolkamrat som hete så & de retade honom för "I suck" XXXXMen jag gillar namnet, en kille jag var kär i när jag var 18 hette så 🙂

  Svara
 5. Camilla säger:

  Ja jag blev helt galet lycklig när de blev klart med min projektanställning. Tyvärr kunde jag inte säga det till någon, vissa andra saker var inte klara så de går ut med det nu när jag är på semester. Jag tror min FP baseras på min tdigare SGI då man är arbetslös är den vilande. Hoppas jag….. Jag har skickat in moderskapsintyget och ska komplettera så fort jag får papper från f-kassan som fö är sååååå långsamma.Jag ska också till MVC runt tiden då du ska, jag tror det var den 21 juni.Hoppas allt är bra med dig.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.