Dåligt humör…

…har jag varit hela helgen känns det som och idag. Det flyter inte på riktigt som jag vill det. Dem här hormonerna, hur ska man orka??? Men det blir väl lite bättre snart hoppas jag.

Känns som man är i nått mellanting. Och man känner lite svag oro. Men det är väl normalt att känna så. Inte långt kvar nu till inskrivning och 12 fulla veckor. Men kan man slappna av sen? Ibland tänker jag på att jag vill på ul igen för att se att allt är ok. Men samtidigt är det ju inskrivning om bara 11 dagar. Och skulle bm inte hitta hjärtljud så tidigt så har hon LOVAT ul. Så inte lönt att boka ett då.

Fick iaf hem 2 biobiljetter idag. Nice! Hmm.. så vad ska man se? 🙂

Sen fick jag en lapp att jag kan hämta mitt paket efter kl 17:00. Min mobil då. Men varför står det då? Ditt paket har kommit!!! Grr… blir till och med irriterad på det. Då får man ju skriva, det är på väg men inte förens efter kl 17.

Jag som vill hämta den nu! Får vänta till 17:00. Har en kund kl 17:30 så får vara där prick kl 17 för att få mitt jäkla paket! Kanske får cykla? Hmm.. lite kallt men det är ju inte så långt. Dem kunde åtminstone skrivit efter kl 16:00. Hade passat mig bättre. Men nä nä.

Men vad ska jag göra nu för att lugna mig? Kommer inte på nått. Men hade varit härligt att ta en kruka eller någon tallrik och bara kasta i väggen. Men i så fall i köket. Resten är ju renoverat. 🙂 hihi…

0 svar på “Dåligt humör…

  1. frida säger:

    oj tur du inte är på jobb med det humöret haha 🙂 men saknar dig som vanligt hehehoppas du blir nöjd med mobilen iaf :)hoppas humöret svänger tillbaka till glada lyckliga ann-sofie 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up