Då har man provat glucosbelastning…

… och jag tycker verkligen folk överdrivet med att det är så hämskt! Var ju inte alls farligt. Visst sött, men jag menar helt ok haha. =P Hade med en citron så dem fixade det till mig och sen somna jag en timme, blev väckt och då mätte hon magen (livmodern) som var 30,5. Fast först fick hon det till 31 cm men mätte om för hon var nog lite generös med mätandet så hon gjorde om det. Fast var ju ännu en ny barnmorska denna gången så dem mäter väl olika. Jag har växt iaf kan man ju konstatera då jag har 27 cm sist har jag för mig. =)
Hon lyssna sen på magen, då hade hon råkat väcka han så han sparka och hade sig där inne. Hjärtat slog då i 160 men strax efter lugna han sig och det låg fint på 145. =)
Blodtrycker var också jätte bra sa hon 110/65. =O Fast det säger mig inget haha.
Sen fick jag sova en timme till och sen tog hon blod prov (stick i fingret) och mitt HB hade sjunkit till 120 men det var fortfarande bra och jag skulle fortsätta med mina Niferex.
Och så kolla hon ju blodsockret och så sa hon att jag inte hade någon gravid diabetes. =)
Allting nice! =D Och så fick jag alla tider fram till förlossningen. Nästa tid först den 5/8 =)

0 svar på “Då har man provat glucosbelastning…

  1. Weronica säger:

    Det är tur att man kan få cirton i för annars smakar det ve o jäkelskap… =))

    Svara
  2. Camilla säger:

    Va vad det för grej med citron du gjorde?Min bebbe blev också alldels till sig när BM skulle kolla hjärtljud. Tyvärr så till sig att hon blev lite fundersam och bad mig sitta kvar.Blev lite skraj man är ju så sjukt hjälplös. Jag kan ju inte göra nåt.Som tur var gick det ner sen från 175 till 135-140. Pheeeew!Hoppas allt är bra, kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.