Då har man gått upp ytterligare!!

Och idag landar jag på 13,3kg plus! =O ahhh… hur ska det sluta. Hmm.. går upp ca halvt kg i veckan nu. Och med 19 veckor kvar så borde det bli 9,5kg till haha. Och plussa det med 13,3kg likamed 22,8kg. Hmm.. inte så farligt ändå tycker jag. =)

0 svar på “Då har man gått upp ytterligare!!

 1. frida säger:

  haha din lilla tjockis! *skoja* du är så fin ändå 🙂 får se om jag kan gå ner din vikten du lägger på dig tills BF 🙂 mitt nya viktmål hehe

  Svara
 2. carolina säger:

  nej herregud, du måste ha lite extra när du ska ut och släpa på barnvagnen sen ju ;)jag tror jag kommer slut på typ…18 kanske? hr gått upp 7 kg nu, antar att jag kommer dra på mig vätska i slutet ;)när är det du har BF nu igen?

  Svara
 3. Linnea säger:

  Vi har gått upp ungefär samma du och jag då… Man får försöka ta det med nån sorts klackspark. Ungefär på samma sätt som jag försöker hantera tanken på att bajsa på mig under förlossningen, bli klippt, ja och allt annat sånt där som kan hända.Det kommer vara absolut värt det när vi har våra små bebiskillar i höst!

  Svara
 4. frida säger:

  nej det du går upp från idag och till BF, någon måtta får det vara haha 🙂

  Svara
 5. Lina säger:

  Äsch jag har också gått upp massa, speciellt nu de senaste veckorna… typ ett kilo i veckan ibland! Siktar på under 20 totalt, men vi får se om det går =) Vi får peppa varandra efter bebben har kommit sen! Nu ska vi njuta och inte fundera så mycket på vikt o grejjer :p

  Svara
 6. FB säger:

  Camilla svarade: pingpong-online.de köpte jag ifrån. en vän till mig köpte på mypram.de

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up