Då har jag snackat med förlossningen.

Snackade med förlossningen och dem tyckte att jag inte skulle ta det som vattenavgång men kommer det nått igen så skulle jag ringa direkt. Annars är det värkarna jag ska gå på. Men har redan glömt vad hon sa då jag bara ville lägga på för jag började få nästa värk haha. Men tror hon sa 3 min mellan värkarna och att jag var tvungen att stanna upp och andas mig igenom värkarna, inte kunna prata. Men nu känner jag mig lugnare, har slutat klocka värkarna och börjar igen när jag känner att det har förändrats till värre.  

0 svar på “Då har jag snackat med förlossningen.

 1. Charlotte säger:

  Åh vad spännande! Hoppas det inte avtar för dig och att du snart får träffa er bebis! Väntar med spänning och jag hoppas att du, när ni kommit hem å slappnat av, uppdaterar med bild :DMassor av lycka till! oo jag är så avis hehe..

  Svara
 2. Maria säger:

  Yeeey! Äntligen!!! Å tänk om det är på gång på riktigt, då är du snart mamma och har en liten bebis UTANFÖR magen! Håller tummarna att allt går bra och lagom fort =) Kram!!!

  Svara
 3. weronica säger:

  Åh vad spännande!!! Snart har ni er lille Isak hos er!! Håller tummarna för att det händer grejer inatt!!!!Massa lycka till kramar!!

  Svara
 4. Camilla säger:

  Åhhhh…..!!!! Lycka till hoppas verkligen att det är det som är på gång. Håller tummar och fingrar och tår. Är bara så avundsjuk 🙂

  Svara
 5. Carita säger:

  Ohhh vad spännande! Snart är han ute ska du se 🙂 Hoppas det blir inatt :)kram/C

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.