BM besök och äntligen fick vi bilnycklarna! =)

Idag var jag på bm besök och det var jätte bra. Allt tyder på en normal stor bebis som hon sa ju även ul bekräfta och mitt sf mått var 36 och jag följde kurvan jätte bra sa hon. 

När hon skulle känna efter hur bebis ligger så gjorde det sjukt ont denna gången! Och hon sa typ “hjälp han ligger ju långt långt ner” haha så antagligen därför hon hade så svårt att känna. Och ja fortfarande är han ordentligt fixerad, haha. Hon bad om ursäkt, men jag förstår ju att hon måste känna haha. Men jag är väldigt öm i livmodern pga mina sammandragningar och dessutom foglossning där nere fram hihi.

Det roliga var att mitt HB låg på 140! Och vid inskrivning hade jag 129 och sen när jag började med järntabletter låg det på ca 125. För 4 veckor sen tyckte min bm jag skulle sluta med tabletterna för att se om det onda i magen blev bättre.  Ja då har jag plötsligt 140 i HB haha ja hon såg lika förvånad ut som mig och sa att det är jätte bra och ovanligt med.  

Bltr låg på 115/80 och för min del ser jag att det lägre stiger men enligt bm så är det ett bra bltr så jag antar att det hör till att det stiger lite mot slutet.  Jag brukar ju ha 110/60 normalt. 

Imorgon ska jag upp tidigt då vi ska på begravningen och babyskydd och bb-väska följer med. Man får ju ta det säkra före det osäkra.  


Och så har vi ju fått bilen. Yeah! 

Vår nya pärla!  Och så klart med tonade rutor nu! =P

0 svar på “BM besök och äntligen fick vi bilnycklarna! =)

  1. Camilla säger:

    Jag fick också så sjuuuuukt ont när hon tryckte vid huvudet. Det blir så närmare förlossningen sa hon. "Man är lite mer öm så här på slutet." Ont gjorde det i alla fall. Jag frågade om jag själv kunde känna… Blev lite skärrad över hur brett huvudet är… oj oj oj 🙂

    Svara
  2. frida säger:

    okej då ses vi imorgon så bjuder jag på lunch och något gott till kaffet 🙂 kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.