Aj aj aj…

… hade väldigt ont i magen igår och ringde på det kk akuten och snacka och mailade barnmorskan. Barnmorskan ringde nyss och var lika underbar. =)

Hon sa att det kan vara att det trycker på någon nerv där inne. Jäkla unge haha eller också begynnande foglossning. Jippi!! Great att få det redan!

Men växer som satan gör det nu det känner jag. =D Men barnmorskan sa att jag inte behövde oroa mig och det lät inte som något begynnande missfall heller.

Hon tyckte jag skulle ta en alvedon och slappna av. Också röra på mig då jag sitter hela degen på kundtjänst framför datan och det är viktigt att inte sitta länge. Ok får börja stå och jobba då =)

0 svar på “Aj aj aj…

 1. Lina säger:

  Tack så mycket =) Men du ligger ju inte långt efter mej, snart halvvägs du me! Läskligt att få sådär ont i magen, men härligt med tillmötesgående barnmorskor! 🙂

  Svara
 2. kajsa säger:

  Ont i magen, kramp i magen är vanliga biverkningar av en graviditet.. Det växer ett barn inom dig, hur ska det inte kunna göra lite ont då och då? You just wait =)

  Svara
 3. frida säger:

  nej det kan ju inte vara nyttigt att sitta så som vi gör hela dagarna 🙂 jag kan resa mig med dig, bara säg till 🙂

  Svara
 4. carolina säger:

  vad läskigt att få sådär ont, hoppas allt är som det ska. man är ju en mästare på att oroa sig och känna efter också, eller iallafall jag :Pkram!!

  Svara
 5. Erika säger:

  Jag har nog börjat få foglossningar. Har lånat ett foglossningsbälte av en kompis och det känns mycket bättre redan. Jag jobbar på kontor/kundservice jag med och jag har försökt att stå lite under dagen, men det är ändå lika plågsamt efter att halva dagen gått. 😛

  Svara
 6. honungsgatan säger:

  Har också ont till och från. Ibland som lätt mensvärk (växtvärk), ibland som hugg i magens sidor när jag rör mig snabbt eller hostar (ligamenten vad jag har förstått). Växer så det knakar, så det är klart det känns, men visst blir man lite nojig ibland när det känns rejält. Skönt att du blev lugnad av BM! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up