Åh då var dagen snart slut…

…bara en timme och femton minuter. =D Ahh…

Idag var min kollega sjuk och fick sitta här med “den nye” =P Har nu haft 106 st samtal men än finns det tid kvar till fler. =) Men det har gått bra, för mig! He he…

Vart på vattengympa igår på f&s och det var sååå himla skoj! Var där med en från fl som också är gravid fast i vecka 26 =) Skoj!!!

Synd bara att det var sista för säsongen och sen har dem sommaruppehåll och startar först i september. Så tänkte kanske där emellan träna på aq-va-kul för dem har sommarkort då man badar så mycket man vill under sommarmånaderna för typ 600kr och då ingår vattengympa. =)

Blir massa vattengympa för sen ska jag ju börja på rund och sund i augusti haha men man mår ju så bra efter vattendopp eller vad man ska säga. =) Blir det ingen vattengympa på aq-va-kul så bli det simning iaf. =) Ska släpa med sambon!

Och magen den bara växer och växer nu. Hi hi… fast på vattengympan kändes den lite jämfört med alla höggravida haha. Isak sparkar och har sig! (Ja Isak heter han än så länge, tillsvidare)

Idag ska vi till Gabriel som fyller 1 år idag och fira han så jag blir hämtad efter jobb. Vet inte vad vi ska köpa men vi hittar väl något. =)

0 svar på “Åh då var dagen snart slut…

  1. Maria säger:

    Har en kompis som går på rund & sund nu, hon ska ha i augusti och rekommenderade det varmt så jag tänkte också gå i augusti, kanske vi kan gå ihop =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.