65 dagar kvar…

…till beräknad förlossning. Nu rullar det på! =D

Och imorgon ska jag till Åkarp till en specialbutik för underkläder för storbystade. Super! Ska kolla både amnings bh och bikini. =)

Är så sjukt trött, borde gå och lägga mig. Kollade på Livet på BB och lipade som vanligt. Tänk att jag också kommer ligga där och föda. =O Fick dock lite spel på pappan som gnällde hela tiden. Ville bara in genom rutan och lappa till han! Ha ha…

Sambon är ute med någon kollega och jag sitter här och tycker synd om mig. Äh… nä nu går jag och lägger mig och läser lite. 🙂

Natti natti!


0 svar på “65 dagar kvar…

 1. Maria säger:

  Kollade också på det, för första gången, blev lite förvånad över hur autentiskt det var, när hon födde i badkaret – tårarna rann här också, skönt man fick titta på det ensam =) Men ja, vilket stolpskott till make den där tjejen hade, hade kastat ut honom på studs!Har du blivit bättre? Klart man blir orolig när det gör ont, det kan ju inte vara normalt då… Fin mage har du också =)

  Svara
 2. Fiffi säger:

  Hur gör du med amningsbh?? Jag menar man vet ju inte vilken stl man kommer att ha då mjölken runnit till. Det finns ju sådana bh´ar som är som sportbh´ar så då behöver man ju bara ha en medium large etc men storlekar, kupa och så så svååååårt. Jag vill gärna ha en amningsbh innan lillfis är här, inte det första jag vill ge mig ut för att köpa sen! Kram!

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Fiffi: Ja fast då får man ju springa och köpa en ny om den du köpt inte passar. 🙂 Det brukar ju rinna till efter ca 3 dagar efter bf. Och jag vill ju ha en innan. 1 för att jag har en bh som passar nu. 2 för att jag vill ha en med till förlossningen. Men vad jag hört så ska man köpa en så man får in en hand. Jag ska prova en storlek större och se om det går att ha ändå. Men jag ska börja med att bara köpa en denna månaden. Nästan lön är ju en månad innan bf och då köper jag en till, skulle dem då vara större så köper jag ju det en storlek större då. =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.